Παρασκευή 6 Μάη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τροφοδότησε αποπροσανατολισμό ο Θ. Παπαχριστόπουλος

Στο φόντο των διεργασιών που τρέχουν, χτες ο ειδικός αγορητής των ΑΝΕΛ Θ. Παπαχριστόπουλος κατά την τοποθέτησή του, για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, στις κοινοβουλευτικές Επιτροπές της Βουλής, ανέφερε ότι «η κυβέρνηση έβγαλε στη φόρα το διάλογο Τόμσεν με την κυρία Βελκουλέσκου» για να τον «κάψει», στο πλαίσιο του «πολέμου» που έχει με το ΔΝΤ.

Πρόκειται, για τους υποκλαπέντες διαλόγους των «θεσμών» οι οποίοι δημοσιοποιήθηκαν μέσω των «Wikileaks».

Τα όσα είπε ήταν βούτυρο στο ψωμί των άλλων κομμάτων της διαχείρισης, για να στηθεί μία ακόμα «βολική» αντιπαράθεση, εντός και εκτός Βουλής, με δηλώσεις και δελτία Τύπου, την ώρα μάλιστα που βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση για το εκτρωματικό νομοσχέδιο. Και αντικειμενικά λειτούργησε αποπροσανατολιστικά για το λαό ως προς το κύριο, ότι η κυβέρνηση ξεπέρασε το όριο της πολιτικής αθλιότητας, βάζοντας για συζήτηση το νόμο - καρμανιόλα το Σαββατοκύριακο, θέλοντας να αποφύγει τις εργατικές - λαϊκές αντιδράσεις.

Από την πλευρά της κυβέρνησης, ο υπουργός Εργασίας Γ. Κατρούγκαλος, ανέφερε καλύπτοντας τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, ότι ο Θ. Παπαχριστόπουλος «είπε την προσωπική του άποψη» ότι «αξιοποίησε το περιεχόμενο» των υποκλοπών και όχι ότι η κυβέρνηση έκανε υποκλοπή.

Αργότερα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ σε γραπτή του δήλωση προσπάθησε να «τα μαζέψει», αναφέροντας ότι οι δηλώσεις του «παρερμηνεύτηκαν» και παραπέμπει σε προηγούμενες ομιλίες του στη Βουλή «που επανειλημμένως έχω καταστήσει σαφές» πως την υποκλοπή «είναι αδύνατον να την έχει κάνει η ΕΥΠ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ