Τετάρτη 11 Μάη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΟΤΑΜΙ
Αγωνιά για «καθήλωση» της καπιταλιστικής οικονομίας

Απαντώντας στην κυβερνητική επιχειρηματολογία για τα αποτελέσματα του προχτεσινού Γιούρογκρουπ, το Ποτάμι βάζει ζητήματα νέων απωλειών για την εγχώρια καπιταλιστική οικονομία, λόγω των διαχειριστικών επιλογών της κυβέρνησης: «Η χώρα σε όλες αυτές τις μάχες (...) κατακτά πολύ λιγότερα από αυτά που της αξίζουν (...) Οι σπατάλες του κράτους, η καθυστέρηση στη λήψη σημαντικών αποφάσεων, η κρατική έχθρα στην επιχειρηματικότητα, η απουσία εμπιστοσύνης του κόσμου αλλά και των επενδυτών, έχουν καθηλώσει την πραγματική οικονομία. Και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, για να βουλώσουν τις τρύπες που οι ίδιοι δημιουργούν, επιβάλλουν συνεχώς νέα εισπρακτικά μέτρα».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δ. Τσιόδρας, σε τοποθέτησή του, τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι οποιαδήποτε παρέμβαση για τη μείωση του κρατικού χρέους «είναι ασφαλώς θετική. Ομως, αυτά που αποφασίστηκαν απέχουν πολύ και από τις εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ».

«Χτες, για πρώτη φορά σε επίσημο κείμενο, αποκλείστηκε το "κούρεμα"» προσθέτει, παρότι αντίστοιχη σαφής αναφορά υπήρχε και στο κείμενο του τρίτου μνημονίου που ψήφισε και το Ποτάμι...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ