Παρασκευή 13 Μάη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις Επιτροπών Ειρήνης

-- Η Επιτροπή Ειρήνης 2ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας διοργανώνει εκδήλωση σήμερα, Παρασκευή, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Πλυτά, στο πλαίσιο του Δεκαήμερου Ειρήνης. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει: Ζωγραφική για παιδιά με θέμα την ειρήνη, στις 7 μ.μ. Χορευτικό του Συλλόγου Ηπειρωτών Ηλιούπολης στις 8 μ.μ. Θεατρική παράσταση για την ειρήνη στις 8.30 μ.μ. Ομιλία από την Ελπίδα Παντελάκη, εκ μέρους της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ, στις 9 μ.μ. Λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική και χορό στις 9.30 μ.μ.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Ηλιούπολης διοργανώνει εκδήλωση, αφιερωμένη στα 71 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών, σήμερα, Παρασκευή, στις 7 μ.μ, στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης (Μαρ. Αντύπα 34). Θα μιλήσει η Ευγενία Παναγιωτοπούλου, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Καματερού διοργανώνει εκδήλωση αύριο, Σάββατο, στις 7 μ.μ. στην πλατεία Δημοκρατίας στο Καματερό, στο πλαίσιο του Δεκαήμερου Ειρήνης, με θέμα: «Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης 2016. Ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι, οι οδυνηρές συνέπειες του εκμεταλλευτικού συστήματος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ