Πέμπτη 26 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτικές δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

- Δυο ομιλίες - συζητήσεις για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση του ΚΚΕ, με ομιλητή το μέλος του ΠΓ του Κόμματος Σπύρο Στριφτάρη, διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας αύριο Παρασκευή 27 Ιούλη και ώρα 9.00 μ.μ., στην παραλία Αστακού και το Σάββατο 28 Ιούλη, την ίδια ώρα, στο Μύτικα.

- Περιοδεία στην Κρήτη, θα πραγματοποιήσει από αύριο Παρασκευή 27 έως και τη Δευτέρα 30 Ιούλη, ο βουλευτής του ΚΚΕ Τ. Τσιόγκας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο βουλευτής του Κόμματος θα ξεκινήσει την περιοδεία του, αύριο Παρασκευή, από το Νομό Χανίων και εκεί θα επισκεφτεί στις 10.30 π.μ. το ξενοδοχείο «Σάντα Μαρίνα» και θα μιλήσει με τους εργαζομένους. Στη συνέχεια, θα επισκεφτεί το ξενοδοχείο «Louis Crete Princess» και λίγο αργότερα το ξενοδοχείο «Πανόραμα», όπου και στα δυο, θα συζητήσει με τους εργαζομένους. Στις 6.00 μ.μ., θα συναντηθεί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων του Ν. Χανίων. Τέλος, στις 8.00 μ.μ., θα μιλήσει στο χώρο του καφενείου «Απόλλωνας» στην εργατοσυνοικία του Αγ. Ιωάννη.

Το Σάββατο, ο βουλευτής του Κόμματος θα βρεθεί στο Νομό Ρεθύμνου και στις 10.00 π.μ. θα συναντηθεί με το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων. Στις 12 το μεσημέρι και στη 1.00 μ.μ. θα επισκεφτεί, αντίστοιχα, τα ξενοδοχεία «Ρήθυμνα» και «Crete Star», ενώ στις 8.30 μ.μ. θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο χωριό Σπήλι.

Το Νομό Ηρακλείου, θα επισκεφτεί την Κυριακή και το πρωί θα μιλήσει στους εργαζόμενους των ξενοδοχείων «Crete Mare», «Candia Mare» και «Σειρήνες». Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο Τ. Τσιόγκας θα συναντηθεί με τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων του Εμπορικού Συλλόγου Χερσονήσου και με τα Σωματεία Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων, αντίστοιχα.

Την τελευταία μέρα της περιοδείας του, θα βρεθεί στο Νομό Λασιθίου και στις 9.30 μ.μ., θα επισκεφτεί το ξενοδοχείο «ΜΙΝΩΣ ΠΑΛΛΑΣ», όπου θα έχει συνάντηση με τους εργαζόμενους, για να συζητήσουν τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο, ενώ στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 12.00 το μεσημέρι, θα επισκεφτεί το ξενοδοχείο «ΛΙΚΤΟΣ» στην Ιεράπετρα.

Στις 2.00 μ.μ., ο βουλευτής του ΚΚΕ θα δώσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του Δήμου Ιεράπετρας. Η περιοδεία θα κλείσει με ανοιχτή ομιλία στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αγ. Νικολάου με θέμα: «Εργασιακά - Κοινωνική Ασφάλιση», ενώ στη συνέχεια θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ