Παρασκευή 20 Μάη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Παρουσιάσεις της πρότασης του ΚΚΕ για το σχολείο

Οργανώσεις του ΚΚΕ προγραμματίζουν παρουσιάσεις της πρότασης του Κόμματος για το Ενιαίο Δωδεκάχρονο Σχολείο Σύγχρονης Γενικής Παιδείας:

  • Την Παρασκευή 20 Μάη, στους εκπαιδευτικούς της Θεσσαλονίκης, στις 8 μ.μ., στο ΕΚΘ (1ος όροφος). Θα μιλήσει ο Γιάννης Δελής, βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.
  • Τη Δευτέρα 23 Μάη, στην Πάτρα, στις 7.30 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Πάτρας (Κουκούλι). Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Την Τρίτη 24 Μάη, στο Πέραμα, στις 7 μ. μ., στο Πνευματικό Κέντρο Περάματος (Νεωρίων και Φωκίωνος 3). Θα μιλήσει η Θεώνη Δρόσου, μέλος του Γραφείου της Τομεακής Επιτροπής Εκπαιδευτικών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Αντίστοιχες εκδηλώσεις προγραμματίζει και η ΟΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την εκδήλωση της ΚΕ για το Λαϊκό Διδασκαλείο Πελοποννήσου που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μάη στα Τρόπαια Αρκαδίας, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα.

  • Την Κυριακή 22 Μάη, στην Καλαμάτα, στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Οθωνος. Θα μιλήσει ο Κυριάκος Ιωαννίδης, υπεύθυνος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο χώρο θα εκτίθεται και η έκθεση για το Λαϊκό Διδασκαλείο Πελοποννήσου.
  • Την Κυριακή 22 Μάη, στη Σπάρτη, στις 6.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο. Θα μιλήσει η Αγγελική Γκούσκου, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Την Τετάρτη 25 Μάη, στην Κόρινθο, στις 7.30 μ.μ. στο Δημαρχείο. Θα μιλήσει ο Σπύρος Μαρίνης, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ