Σάββατο 21 Μάη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Παρουσιάσεις της πρότασης του ΚΚΕ για το σχολείο

Οργανώσεις του ΚΚΕ προγραμματίζουν παρουσιάσεις της πρότασης του Κόμματος για το Ενιαίο Δωδεκάχρονο Σχολείο Σύγχρονης Γενικής Παιδείας:

  • Δευτέρα 23 Μάη, στην Πάτρα, στις 7.30 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Πάτρας (Κουκούλι). Ομιλητής: Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Τρίτη 24 Μάη, στο Πέραμα, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Περάματος (Νεωρίων και Φωκίωνος 3). Ομιλήτρια: Θεώνη Δρόσου, μέλος του Γραφείου της Τομεακής Επιτροπής Εκπαιδευτικών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.
  • Τετάρτη 25 Μάη, στην Κέρκυρα, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Φαληράκι. Ομιλητής: Κυριάκος Ιωαννίδης, υπεύθυνος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αντίστοιχες εκδηλώσεις προγραμματίζει και η ΟΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την εκδήλωση της ΚΕ για το Λαϊκό Διδασκαλείο Πελοποννήσου, που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μάη στα Τρόπαια Αρκαδίας.

  • Κυριακή 22 Μάη, στην Καλαμάτα, στις 8.30 μ.μ., στην αίθουσα της Φιλαρμονικής. Ομιλητής: Κυριάκος Ιωαννίδης, υπεύθυνος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο χώρο θα υπάρχει και η έκθεση για το Λαϊκό Διδασκαλείο Πελοποννήσου.
  • Κυριακή 22 Μάη, στη Σπάρτη, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο. Ομιλήτρια: Αγγελική Γκούσκου, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Τετάρτη 25 Μάη, στην Κόρινθο, στις 7.30 μ.μ., στο Δημαρχείο. Ομιλητής: Σπύρος Μαρίνης, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ