Σάββατο 21 Μάη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
«ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ - ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ» ΑΕΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
Με ισχυρή «Αγωνιστική Ενότητα» απαντάμε στα οξυμένα προβλήματά μας!

Μήνυμα αισιοδοξίας και αγωνιστικής ανάτασης χαρακτηρίζει η «Αγωνιστική Ενότητα Πλοιάρχων - Μηχανικών» στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου την πραγματοποίηση των εκλογών στη σχολή που ανέδειξαν την ΑΓ.ΕΝ. σε πρώτη δύναμη. Στις εκλογές που έγιναν την περασμένη Τετάρτη 18 Μάη, ψήφισαν 185 σπουδαστές, η Αγωνιστική Ενότητα πήρε 171 ψήφους και συγκέντρωσε το σύνολο των 7 εδρών του ΔΣ, ενώ υπήρξαν και 8 άκυρα και 6 λευκά.

Σε ανακοίνωσή της, η ΑΓ.ΕΝ. χαιρετίζει τους σπουδαστές που συμμετείχαν στις εκλογές και στήριξαν το αγωνιστικό ψηφοδέλτιό της και σημειώνει: «Είναι μήνυμα αισιοδοξίας και αγωνιστικής ανάτασης! Με νέες δυνάμεις να συνεχίσουμε τον αγώνα ενάντια στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στη σχολή και τη ζωή μας! Μετά από τέσσερα χρόνια σκληρής μάχης με τους εφοπλιστές, την κυβέρνηση και τους μηχανισμούς τους στη σχολή, πραγματοποιήθηκαν εκλογές και ανέδειξαν την ΑΓ.ΕΝ. σε πρώτη δύναμη! (...)

Το αποτέλεσμα αυτό στέλνει ηχηρό μήνυμα ότι οι σπουδαστές παίρνουν την υπόθεση στα χέρια τους για την επίλυση των οξυμένων προβλημάτων, τόσο μέσα στη σχολή όσο και μέσα στα καράβια! Η προσπάθεια και οι πρακτικές που για άλλη μια φορά προσπάθησαν να αξιοποιήσουν οι εφοπλιστές και η ΔΑΠ σε βάρος των σπουδαστών, έπεσαν στο κενό».

Η παράταξη καλεί τους σπουδαστές που δε συμμετείχαν στις εκλογές να σκεφτούν: «Οσοι καλούν σε αποχή, είναι αυτοί που θέλουν οι σπουδαστές να είναι στη γωνία, παθητικοί παρατηρητές των εξελίξεων, για να περνάει ανεμπόδιστα η πολιτική που οδηγεί και τη ναυτική εκπαίδευση στην απαξίωση και στην κατάσταση που ζούμε καθημερινά στη σχολή. Στην οργάνωση βρίσκεται η δύναμη, στον αγώνα βρίσκεται η νίκη!».

Τέλος, η ΑΓ.ΕΝ. σημειώνει ότι με νέες δυνάμεις, μαχητικά, θα μπει μπροστά «για την οργάνωση του συλλόγου, για όλα τα προβλήματα που αφορούν τις σπουδές μας, αλλά και για να είναι ο σύλλογος ζωντανός, με διάφορες δραστηριότητες».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πρώτη με αυτοδυναμία η «Αγωνιστική Ενότητα Πλοιάρχων - Μηχανικών» (2017-05-26 00:00:00.0)
Οργάνωσε σύσκεψη στην Αττική (2012-10-16 00:00:00.0)
Συνεχίζονται και σήμερα οι εκλογές (2002-05-17 00:00:00.0)
Μήνυμα αισιοδοξίας (2000-05-13 00:00:00.0)
Αγωνιστική, ενωτική στάση (1998-04-01 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ