Πέμπτη 26 Μάη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Δυνατό τεστ στη γυμναστική

Στη μάχη της διάκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής, που διεξάγεται στη Βέρνη, ρίχνεται από σήμερα η ελληνική αποστολή, η οποία αποτελείται από τους Λευτέρη Πετρούνια, Βλάση Μάρα, Νίκο Ηλιόπουλο, Δημήτρη Μαρκούση και Γιώργο Χατζηευσταθίου. Οι Ελληνες αθλητές έχουν τοποθετηθεί στο 2ο από τους 3 ομίλους του προκριματικού (15.00 - 17.15 ώρα Ελλάδας) και στόχος τους είναι να διεκδικήσουν δύο έως και τέσσερα εισιτήρια για τους τελικούς οργάνων καθώς και ένα καλό πλασάρισμα σε ομαδικό επίπεδο.

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ: Ενα δυνατό τεστ ενόψει της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει η ολυμπιακή αποστολή στην κωπηλασία, η οποία θα μετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του αγωνίσματος που θα διεξαχθεί στη λίμνη της Βέρνης (27 - 29 Μάη). Την ομάδα αποτελούν τα δυο πληρώματα που έχουν ήδη σφραγίσει το εισιτήριο για τη Βραζιλία. Το διπλό σκιφ των γυναικών με την Κατερίνα Νικολαΐδου και την Σοφία Ασουμανάκη, καθώς και η τετράκωπος με τους Γιάννη Χρήστου, Γιώργο Τζιάλλα, Γιάννη Τσίλη και Διονύση Αγγελόπουλο.

ΒΟΛΕΪ: Μέρα μεταγραφικής ενίσχυσης για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ήταν η χτεσινή, μιας και πρόσθεσαν στο δυναμικό τους έναν παίκτη ο καθένας. Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον διεθνή Σέρβο ακραίο Κονσταντίν Τσούπκοβιτς. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον επίσης ακραίο Σέρβο Λαζάρ Τσίροβιτ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ