Παρασκευή 27 Μάη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Ψάχνει αναβάπτιση με πάτημα τον ΦΠΑ

Φιλολαϊκό προφίλ προσπαθούν να εμφανίσουν στο ΠΑΣΟΚ, οξύνοντας τους τόνους κριτικής τους απέναντι στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης, την ώρα που επί κυβερνήσεών τους τσάκισαν επανειλημμένα το λαό έχοντας δημιουργήσει πατέντες αντιλαϊκών μέτρων.

Τελευταίο, τέτοιο, πρόσχημα η κατάργηση, από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά. «Μέτρο που είχε θεσμοθετήσει το ΠΑΣΟΚ, μέτρο που δεν δεχθήκαμε να καταργηθεί σε όλες τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους», λένε στο ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντας «διπλή πρόκληση προς τους νησιώτες, το να καταγγέλλουν την κατάργηση - και μάλιστα ως αντισυνταγματική - αυτοί που το ψήφισαν», παραπέμποντας σε σχετικές δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών.

«Αν πιστεύουν αυτά που λένε, υπάρχουν δύο δρόμοι: Ο ένας να επαναφέρουν το μειωμένο ΦΠΑ στα νησιά. Ο δεύτερος να παραιτηθούν αξιοπρεπώς», καταλήγουν στο ΠΑΣΟΚ, βάζοντας ξανά ζήτημα αποχώρησης από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, και ανασύνθεσης της κυβερνητικής πλειοψηφίας από την παρούσα Βουλή από όλες τις «φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις», οπωσδήποτε και με συμμετοχή των ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ