Σάββατο 28 Μάη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE - ΠΛΕΪ ΟΦ
Καθοριστική στροφή

Ιδιαίτερα κομβική για τη μάχη της κατάκτησης της πρώτης θέσης στα πλέι οφ της Super League, που οδηγεί σε συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, θεωρείται η 5η και προτελευταία της διαδικασίας που θα διεξαχθεί αύριο, Κυριακή. Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει η αναμέτρηση των κερδισμένων της προηγούμενης αγωνιστικής, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ. Στο άλλο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο το ντέρμπι «Δικεφάλων» αναμένεται να ξεκαθαρίσει πολλά για τη μάχη της πρωτιάς. Και αυτό γιατί εάν οι πρωτοπόροι αυτή τη στιγμή «ασπρόμαυροι» της Θεσσαλονίκης καταφέρουν να φύγουν με νίκη, τότε κλειδώνουν την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Μάλιστα, σε ένα σενάριο μπορούν ακόμα και να την κατακτήσουν από τώρα εάν επιβληθούν των γηπεδούχων και ο Παναθηναϊκός δεν νικήσει τον Πανιώνιο. Στην άλλη πλευρά, η Ενωση επιδιώκει τη νίκη προκειμένου να αλλάξει τις ισορροπίες στην κορυφή και να ξαναμπεί για τα καλά στη διεκδίκηση της πρωτιάς. Από την ΑΕΚ θα λείψει σίγουρα ο Ράφικ Τζεμπούρ που χτες τιμωρήθηκε με ποινή 3 αγωνιστικών για το χτύπημά του στον Βελλίδη μετά το τέλος του αγώνα στην Τούμπα.

Στο «Απ. Νικολαΐδης» ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Πανιώνιο παίζει το τελευταίο του χαρτί για την πρωτιά αφού μετά την ήττα του από την ΑΕΚ έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία και θέλει μόνο τη νίκη προκειμένου να έχει αυξημένες ελπίδες στο φινάλε. Από την άλλη, ο Πανιώνιος παρά την καλή του πορεία στο πρωτάθλημα έχει απογοητεύσει στα πλέι οφ έχοντας μόλις 1 βαθμό μέχρι τώρα.

  • ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Παναθηναϊκός - Πανιώνιος (18.15, Novasports 2), ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (20.00 Novasports 1).
  • Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (4 αγ.): ΠΑΟΚ 10, ΑΕΚ 8, Παναθηναϊκός 7, Πανιώνιος 1.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ