Σάββατο 28 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Ουί... από «Ραμπεσάν»

Από τα γκρι της Παρί Σεν Ζερμέν στα «κιτρινόμαυρα» της ΑΕΚ ντύθηκε ο Ερίκ Ραμπεσαντρατανά

Sportidea

Από τα γκρι της Παρί Σεν Ζερμέν στα «κιτρινόμαυρα» της ΑΕΚ ντύθηκε ο Ερίκ Ραμπεσαντρατανά
Τη φανέλα της ΑΕΚ θα φοράει για τα επόμενα τρία χρόνια, ο Ερίκ Ραμπεσαντρατανά. Ο Γάλλος αμυντικός, ύστερα από ένα πολυήμερο σίριαλ διαπραγματεύσεων υπέγραψε τελικά χτες το μεσημέρι τριετές συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους» με ετήσιες αποδοχές 220 εκατομμύρια δραχμές, ενώ η τέως ομάδα του, η Παρί Σεν Ζερμέν θα βάλει στο ταμείο της 460 εκ. δραχμές που θα τα εισπράξει μέσα στον επόμενο χρόνο.

Το νέο απόκτημα της ΑΕΚ είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Γαλλίας και για δέκα χρόνια αγωνιζόταν με τη Νανσί. Αργότερα μετακινήθηκε στην Παρί, με την οποία κατέκτησε ένα κύπελλο Γαλλίας και ένα Λιγκ Καπ, ενώ αγωνίστηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Κυπελλούχων για μια χρονιά. Τέλος, στο πρωτάθλημα της χώρας του, έχει 190 συμμετοχές και 15 τέρματα.

Σήμερα, ο 29χρονος αμυντικός θα παρακολουθήσει από την εξέδρα του «Νίκος Γκούμας» τον φιλικό αγώνα της νέας του ομάδας με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και θα έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά τους συμπαίκτες του. Στο παιχνίδι αυτό πιθανότατα θα δώσει το «παρών» ο έτερος νέος, Κάρλος Γκαμάρα.

Το αίσιο τέλος στην υπόθεση του Ραμπεσαντρατανά ικανοποίησε φυσικά τον τεχνικό της «Ενωσης», καθώς μέχρις στιγμής βλέπει ότι έχει ζητήσει από τη διοίκηση του συλλόγου να υλοποιείται.. Ομως οι μετεγγραφές δε σταματούν εδώ, καθώς ο Πέτρος Στάθης θα παραμείνει στο Παρίσι, προκειμένου να αποσπάσει και την υπογραφή του Σενεγαλέζου Σισέ που όμως φαντάζει δύσκολο, καθώς ο παίκτης δε φαίνεται διατεθειμένος να φύγει από τη Γαλλία. Ως γνωστό ο Σάντος έχει ζητήσει και ένα δεξί μπακ (θέση όπου αγωνίζεται ο Σισέ), καθώς και ενός επιθετικού. Οσον αφορά το δεύτερο στην ΑΕΚ τηρούν σιγή ιχθύος, αλλά το σίγουρο είναι ότι μέχρι την Τρίτη οπότε και τελειώνει η μετεγγραφική περίοδο θα έχουμε εξελίξεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ