Πέμπτη 16 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Φεστιβαλικές εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Οι διήμερες εκδηλώσεις στο πλαίσιο του 42ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» των Οργανώσεων ΑΕΙ και ΤΕΙ Αττικής, γίνονται αύριο Παρασκευή και το Σάββατο 18 Ιούνη, με πλήθος εκθέσεων, αφιερωμάτων, θεατρικών, χορευτικών και μουσικών φοιτητικών σχημάτων, αλλά και συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών.

Το Φεστιβάλ των ΑΕΙ Αττικής γίνεται στη Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Αθηνών (Ούλοφ Πάλμε 2, Ζωγράφου) και αύριο Παρασκευή θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το Φεστιβάλ των ΤΕΙ Αττικής θα γίνει στο Μπαρουτάδικο στο Αιγάλεω και το Σάββατο 18 Ιούνη θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ακόμα, φεστιβαλική εκδήλωση διοργανώνεται την Κυριακή 19 Ιούνη, στη Λούτσα, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου (έναντι 1ου Δημοτικού Σχολείου). Θα μιλήσει ο Κώστας Ρήγας, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

  • Τα Φεστιβάλ του Εργατικού Τομέα και των ΑΕΙ - ΤΕΙ στα Γιάννενα, θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη στις 23/6 και την Παρασκευή 24/6, αντίστοιχα, στην Πλατεία Μαβίλη. Στο Φεστιβάλ του Εργατικού Τομέα ομιλήτρια θα είναι η Ελένη Μητικάρη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, ενώ στο Φεστιβάλ των ΑΕΙ - ΤΕΙ η Ζωή Χαχάμη, επίσης μέλος του Γραφείου του ΚΣ της Οργάνωσης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ