Πέμπτη 16 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ
Πασχίζει να επιβιώσει ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ

Eurokinissi

Το αφήγημά της για συναίνεση των αστικών πολιτικών δυνάμεων πάνω στα ζητούμενα αναθέρμανσης της εγχώριας καπιταλιστικής οικονομίας, με ένα άλλο μείγμα διαχείρισης και το σοσιαλδημοκρατικό πόλο που πασχίζει να στήσει, επανέλαβε χτες η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη όπου περιόδευε.

Τόνισε: «Εχουμε αναδείξει εγκαίρως ότι χρειαζόταν συνεννόηση για να ξεπεράσουμε την κρίση. Δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έκλεισε στο "και πέντε" μια συμφωνία που δεν βγαίνει. Αυτή τη στιγμή χρειάζεται εθνική γραμμή (...) Δυστυχώς, η κυβέρνηση που δίχασε ως αντιπολίτευση τον ελληνικό λαό στις πλατείες, επιχειρεί και σήμερα να επαναλάβει το ίδιο, τροφοδοτώντας τον διχασμό. Προσπαθεί να στήσει μαζί με την αξιωματική αντιπολίτευση ένα δίπολο που μόνο αδιέξοδα μπορεί να δημιουργήσει».

Επέμεινε: «Εμείς η Δημοκρατική Παράταξη, η ευρύτερη Κεντροαριστερά, είμαστε ο μόνος χώρος που έχουμε τη δύναμη να ενώσουμε τη διχασμένη Ελλάδα και να σπάσουμε αυτό το δίπολο που προσπαθεί να στήσει από τη μια ο ΣΥΡΙΖΑ με τον αριστερό λαϊκισμό και τον κρατισμό και από την άλλη η ΝΔ με τον μεταρρυθμιστικό νεολαϊκισμό. Εμείς μπορούμε να ενώσουμε ξανά τις ζωντανές δημιουργικές ομάδες του τόπου, το κράτος, την κοινωνία και την αγορά σε μια νέα αναπτυξιακή συμφωνία» κατέληξε, δίνοντας διαβεβαιώσεις αμέριστης πίστης στο κεφάλαιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ