Παρασκευή 17 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Πρωτοβουλίες σωματείων - φορέων

-- Εργατικό Φεστιβάλ, με θέμα τη συμβολή του ΠΑΜΕ στους σύγχρονους εργατικούς - λαϊκούς αγώνες, διοργανώνει η Γραμματεία Λιβαδειάς του ΠΑΜΕ, σήμερα, Παρασκευή 17 Ιούνη, στις 8 μ.μ., στο Ζάππειο. Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου, αφίσας και ζωγραφικής, ενώ μετά τη συζήτηση θα ακολουθήσει γλέντι με ζωντανή μουσική.

-- Το Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας Γαλατσίου καλεί σε εκδήλωση - αφιέρωμα στον αγωνιστή ποιητή Γιάννη Ρίτσο, τη Δευτέρα 20 Ιούνη, στις 8.30 μ.μ., στο θεατράκι του Αλσους Βεΐκου. Η εκδήλωση έχει τίτλο «Από τον Μάη του '36 στους αγώνες του σήμερα» και θα περιλαμβάνει μουσικοθεατρική παράσταση.

-- Σε κινητοποίηση στο υπουργείο Εργασίας, τη Τετάρτη 22 Ιούνη, στις 12.30 μ.μ., ενάντια στις απολύσεις εργαζομένων για συνδικαλιστικούς λόγους, καλούν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών (ΠΟΛ) και η Ενωση Λογιστών - Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής (ΕΛΕΠΑ). Αλληλεγγύη εκφράζουν οι Ομοσπονδίες Φαρμάκου, Τύπου και Χάρτου, Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών.

-- Σε πανελλαδική σύσκεψη, με θέμα τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας του κλάδου, καλεί κλαδικά και επιχειρησιακά σωματεία η Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών. Η σύσκεψη θα γίνει την Κυριακή 26 Ιούνη, στις 11 π.μ., στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Πειραιώς 1, 7ος όροφος), με στόχο την ενημέρωση για την πορεία των διαπραγματεύσεων μεταξύ της Ομοσπονδίας και των εργοδοτών για τις Συμβάσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ