Κυριακή 3 Ιούλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΔΙΕΘΝΗ
Σήμερα οι εκλογές στο Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών

Σήμερα Κυριακή πραγματοποιούνται αρχαιρεσίες στο Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών (ΣΠΜΕ), στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα, για το κεντρικό ΔΣ του Συλλόγου και για τα ΔΣ τοπικών τμημάτων του.

Η «Πανεπιστημονική», σε ανακοίνωσή της, καλεί τους εργαζόμενους να «ορθώσουν το ανάστημά τους, να παλέψουν για την κατάργηση των αντιλαϊκών μέτρων και για την ανάκτηση των απωλειών του προηγούμενο διαστήματος, να φέρουν τις ανάγκες τους στο προσκήνιο, σημαδεύοντας τον πραγματικό αντίπαλο, το κεφάλαιο, την ΕΕ, την εξουσία τους».

Επισημαίνοντας την ανάγκη «αλλαγής συσχετισμού παντού, στο κίνημα, στους συλλόγους, στο ΣΠΜΕ», η «Πανεπιστημονική» καλεί όλους τους φίλους της να τη στηρίξουν μαζικά και μαχητικά.

Οι εκλογές θα γίνουν στην Αθήνα στα γραφεία του ΤΕΕ, από τις 9 π.μ. μέχρι τις 10 μ.μ. και στη Θεσσαλονίκη, στα γραφεία του ΤΕΕ, τις ίδιες ώρες.

Θα ανοίξουν επίσης κάλπες σε: Αγ. Νικόλαο, Αγρίνιο, Αλεξανδρούπολη, Αμφισσα, Αρτα, Βέροια, Βόλο, Γιαννιτσά, Γρεβενά, Δράμα, Ζάκυνθο, Ηγουμενίτσα, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Κάλυμνο, Καρδίτσα, Καστόρια, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κιλκίς, Κοζάνη, Κομοτηνή, Κόρινθο, Κω, Λαμία, Λάρισα, Λιβαδειά, Λευκάδα, Μεσολόγγι, Μύκονο, Μυτιλήνη, Νάξο, Ναύπλιο, Ξανθή, Ορεστιάδα, Πάτρα, Πρέβεζα, Πύργο, Σαντορίνη, Ρέθυμνο, Ρόδο, Σάμο, Σέρρες, Σίφνο, Σπάρτη, Σύρο, Τρίκαλα, Τρίπολη, Φλώρινα, Χαλκίδα, Χαλκιδική, Χάνια, Χίο.

Οι ώρες που θα παραμείνουν ανοικτές οι κάλπες της περιφέρειας ποικίλουν κατά τόπους.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 694.55.46.257, 697.72.19.710, 694.73.75.869 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.dpk.tee.gr.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ