Πέμπτη 21 Ιούλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αναζήτηση φορ ενόψει Χάποελ

Τη Χάποελ Μπερ - Σεβά θα αντιμετωπίσει τελικά ο Ολυμπιακός για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, καθώς οι Ισραηλινοί, μετά το 3-2 εντός έδρας απέναντι στη Σέριφ, κατάφεραν να αντέξουν την πίεση και με το 0-0 να περάσουν στην επόμενη φάση. Ο πρώτος αγώνας των «ερυθρόλευκων» θα γίνει στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», την Τετάρτη 27 Ιούλη (21.45 NOVASPORTS 2), ενώ η πιθανότερη ημερομηνία για τον επαναληπτικό είναι η 2 Αυγούστου.

Και ελλείψει επιθετικού, που πλέον ο Ολυμπιακός «καίγεται» μετά τον τραυματισμό του Πουλίδο, η απόκτηση ενός φορ γίνεται πρώτη και επείγουσα επιλογή. Ο Βίκτορ Σάντσεθ φέρεται να κοιτά πολλούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη συγκεκριμένη θέση, αλλά φέρεται να καταλήγει στους Ρόμπσον Κανού και Τζόρνταν Αγιού της Αστον Βίλα. Παράλληλα, εκκρεμεί η πρόταση στον Αλεσαντρίνι της Μαρσέιγ, με τη διαφορά των δύο ομάδων στο οικονομικό να είναι ακόμα μεγάλη. Σημειώνεται πως η διορία των ομάδων να δηλώσουν τους παίκτες για τους ευρωπαϊκούς αγώνες εκπνέει σήμερα, αλλά υπάρχει ένα μικρό «παραθυράκι» στους κανονισμούς για μία αλλαγή μέχρι και την παραμονή του αγώνα.

Από αυτούς που - πιθανά - έρχονται σε αυτούς που - μάλλον - αναχωρούν. Πληροφορίες κάνουν λόγο για επικείμενη μετακίνηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί στη Ρόμα, με τον Ολυμπιακό να θέτει ως τιμή πώλησης του παίκτη (για όλους τους ενδιαφερόμενους) τα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Αλλωστε, είναι γνωστή η μετεγγραφική συνεργασία των δύο ομάδων (βλέπε Χολέμπας, Τοροσίδης, Μανωλάς). Μάλιστα, η επικοινωνία μεταξύ των δύο συλλόγων είναι σχεδόν καθημερινή, καθώς επίκειται η μετακίνηση του Μανωλά στην Τσέλσι από την οποία - λόγω ρητρών - θα βγουν ωφελημένοι και οι «ερυθρόλευκοι».

Στο μεταξύ, χτες στου Ρέντη έγινε ο αγιασμός της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ