Σάββατο 4 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Χαμόγελα στον ΠΑΟΚ

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον ΠΑΟΚ. Η αποστολή του «Δικεφάλου» γύρισε από τη Γερμανία, όπου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, στις δηλώσεις που έκανε, τόνισε πως δεν πρόκειται κανείς να χαλάσει το άριστο κλίμα της ομάδας και πως είναι ευχαριστημένος από τη δουλιά που έγινε εκεί.

Στη Θεσσαλονίκη όμως θα βρίσκεται, εκτός σοβαρού απροόπτου για τους επόμενους έξι μήνες και ο Ουρουγουανός Εντουάρντο Αντινόλφι, καθώς συμφώνησε να παραχωρηθεί στην ομάδα της συμπρωτεύουσας. Ο Γιώργος Μπατατούδης προχώρησε στη μεταγραφή του παίκτη, που αγωνίζεται στη θέση του Στέλιου Βενετίδη, ενώ άγνωστο παραμένει αν ο Σερβοέλληνας τεχνικός άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτησή του. Αν πάντως μείνει ικανοποιημένος από τις δοκιμές, τότε ο ΠΑΟΚ έχει το δικαίωμα ανανέωσης για ακόμα 2,5 χρόνια.

  • Ενα σίριαλ από το πουθενά φαίνεται πως δημιουργήθηκε στον Αρη, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αγγελος Χαριστέας βρίσκεται στην Ιταλία μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Τάκη Ανδρία, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία παραχώρησης του παίκτη. Πάντως ο Ανρί Μισέλ δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα, καθώς -σύμφωνα με όσα έχει τονίσει- δε φαίνεται να δεχτεί αυτή τη μετακίνηση και αναμένεται να υλοποιήσει την απειλή του, που έχει να κάνει με την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία των «κιτρίνων».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ