Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
MΠΑΣΚΕΤ (Α)
Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού

Με τον αγώνα των ΗΠΑ και της Ισπανίας να δεσπόζει από πλευράς ονομάτων στο πρόγραμμα και την αναμέτρηση της Σερβίας με την Αυστραλία να έχει το χαρακτήρα ντέρμπι διεξάγονται σήμερα οι δύο ημιτελικοί στο τουρνουά μπάσκετ των ανδρών, απ' όπου θα καθοριστεί το ζευγάρι του τελικού που θα διεκδικήσει το χρυσό.

Στον πρώτο αγώνα, η αμερικανική ομάδα είναι το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο τα αδύνατα σημεία - έστω κι εάν δεν τα πλήρωσε - που έχει δείξει το φετινό σύνολο του Μάικ Κριζέφσκι, κάνει τους Ισπανούς να ευελπιστούν στην υπέρβαση. Συν τοις άλλοις, οι «Φούριος Ρόχας» ψάχνουν μια ρεβάνς έναντι των ΗΠΑ για τους δύο χαμένους Ολυμπιακούς τελικούς στις διοργανώσεις του 2008 και του 2010.

Στο άλλο παιχνίδι οι δυο ομάδες που δυσκόλεψαν περισσότερο απ' τον κάθε άλλο την εθνική ΗΠΑ, χάνοντας και οι δυο στις λεπτομέρειες, και στο τέλος Αυστραλία και Σερβία κοντράρονται για μια θέση στον τελικό. Η Αυστραλία αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά μέχρις στιγμής και δικαίως έφτασε μέχρι εδώ, ενώ απ' την άλλη η Σερβία μετά και τη νίκη - πρόκριση επί της Κροατίας φαντάζει ανεβασμένη ψυχολογικά.

Το πρόγραμμα: Ισπανία - ΗΠΑ (21.30 ΕΡΤ/ΟΤΕSports), Σερβία - Αυστραλία (01.00 ξημερώματα Σαββάτου ΕΡΤ/ΟΤΕSports).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ