Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ - ΠΑΟΚ 0-3
«Κλείδωσε» πρόκριση

Την παρουσία του στους ομίλους του Europa League κλείδωσε από χτες ο ΠΑΟΚ, που στον πρώτο αγώνα για τα πλέι οφ του θεσμού επικράτησε εκτός έδρας της Ντιναμό Τιφλίδας με 3-0. Αποτέλεσμα που πλέον καθιστά (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) τη ρεβάνς στην Τούμπα τυπική διαδικασία. Οι «ασπρόμαυροι» σε γενικές γραμμές ήταν καλύτεροι των αντιπάλων τους και δικαίως έφθασαν στην επικράτηση, παίζοντας καλύτερα στο β' μέρος αφού στο πρώτο, παρότι προηγήθηκαν με τον Μάτος σχετικά νωρίς (20'), δέχθηκαν αρκετή πίεση απ' τους αντιπάλους τους. Αυτό οφείλεται και στο συντηρητικό ρυθμό που επέλεξαν στον τρόπο παιχνιδιού, δίνοντας δικαιώματα στους γηπεδούχους να βγαίνουν περισσότερο μπροστά.

Ωστόσο, με σωστή αμυντική λειτουργία απέφυγαν τα χειρότερα. Αντίθετα, στο β' μέρος η ελληνική ομάδα, χάρη και στις αλλαγές του Ιβιτς και την είσοδο των Κάνιας και Μπίσεσβαρ, απέκτησε καλύτερο ρυθμό, πήρε το πάνω χέρι στην πρωτοβουλία των κινήσεων απειλώντας περισσότερο για παραπάνω τέρματα. Αυτό το κατάφερε στο τελευταίο 20λεπτο, με τους Κρέσπο (71') και Περέιρα (83') να πετυχαίνουν τα υπόλοιπα γκολ της συνάντησης και να δίνουν πανηγυρικό χαρακτήρα στην επικράτηση.

Nτιναμό Τιφλίδας: Σκρίμπε, Λομπανίτζε (Τεβζάντζε 58'), Αμισουλασβίλι, Τσιντσάντζε (Αλβαρο 70'), Παπουνασβίλι (Ντβαλισβίλι 63'), Κετεϊσβίλι, Παρουνασβίλι, Ρενέ Σάντος, Τζιγκάουρι, Τσελίτζε, Τσαντουρισβίλι.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σάχοφ (Μπίσεσβαρ 67'), Χαρίσης (Κάνιας 46'), Τζάλμα (Περέιρα 81'), Ροντρίγκες, Αθανασιάδης.


Η νίκη στην Τιφλίδα με 3-0 φέρνει από τώρα τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League

Eurokinissi

Η νίκη στην Τιφλίδα με 3-0 φέρνει από τώρα τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ