Σάββατο 27 Αυγούστου 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πρόγραμμα της Ομάδας Νάμα για τη χειμερινή θεατρική περίοδο

Η θεατρική Ομάδα Νάμα της Ελένης Σκότη και του Γιώργου Χατζηνικολάου τη φετινή θεατρική περίοδο για πρώτη φορά θα δραστηριοποιηθεί ταυτόχρονα σε δύο θέατρα με τέσσερις παραστάσεις: Στο «Επί Κολωνώ», που παραμένει η έδρα της, από την αρχή της νέας περιόδου θα επαναλάβει τις δύο πετυχημένες της παραστάσεις: τη βραβευμένη «Αγαπητή Ελένα» της Λουντμίλα Ραζουμόσκαγια, που θα συνεχιστεί για 3η χρονιά, και την παράσταση «Αγριος Σπόρος» του Γιάννη Τσίρου, που θα συνεχιστεί για 2η χρονιά. Στο «Σύγχρονο Θέατρο» θα ανεβάσει δύο νέες παραστάσεις, κλασικού ρεπερτορίου, το «Λεωφορείον ο Πόθος» του Τένεσι Ουίλιαμς και το έργο «Η Δύναμη του Σκότους» του Λέοντος Τολστόι.

Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα της Ομάδας Νάμα για τη θεατρική περίοδο 2016-2017 έχει ως εξής:

«Λεωφορείον ο Πόθος» του Τένεσι Ουίλιαμς, από αρχές Οκτώβρη του 2016, στο «Σύγχρονο Θέατρο». Ερμηνεύουν: Κόρα Καρβούνη, Γιάννης Τσορτέκης, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Γιώργος Δάμπασης, Μιχαήλ Γιαννικάκης, Αθηνά Αλεξοπούλου, Γιώργος Γερωνυμάκης, Κωστής Χαραμουντάνης, Χριστίνα Δημητριάδη.

«Η Δύναμη του Σκότους» του Λέοντος Τολστόι, από τέλος Γενάρη του 2017, στο «Σύγχρονο Θέατρο». Ερμηνεύουν: Πέγκυ Τρικαλιώτη, Αγορίτσα Οικονόμου, Γιώργος Παπαγεωργίου, Αθανασία Κουρκάκη, Χρήστος Σαπουντζής, Θανάσης Χαλκιάς, Μιχαήλ Γιαννικάκης, Μαρία Προιστάκη, Βαλέρια Δημητριάδου, Αθηνά Αλεξοπούλου.

«Αγαπητή Ελένα» της Λουντμίλα Ραζουμόσκαγια, από αρχές Οκτώβρη του 2016, στο «Επί Κολωνώ». Ερμηνεύουν: Αριέττα Μουτούση, Γιάννης Λεάκος, Μιχάλης Πανάδης, Χρήστος Κοντογεώργης, Ηρώ Πεκτέση.

«Αγριος Σπόρος» του Γιάννη Τσίρου, από αρχές Οκτώβρη του 2016, στο «Επί Κολωνώ». Ερμηνεύουν: Τάκης Σπυριδάκης, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Ηλίας Βαλάσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ