Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Συνεχίζονται οι προβολές στο Χαϊδάρι

Στιγμιότυπο από την ταινία «Οι Αθικτοι»
Στιγμιότυπο από την ταινία «Οι Αθικτοι»
Συνεχίζονται οι δωρεάν βραδιές κινηματογράφου που διοργανώνει κάθε Δευτέρα ο Δήμος Χαϊδαρίου. Οι προβολές ξεκινούν στις 21.00, στο θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο «ΣΙΝΕ Κατερίνα» (Δαβάκη 18).

Η είσοδος γίνεται με πρόσκληση (για 2 άτομα) και όλοι οι δημότες θα μπορούν να την προμηθευτούν ή από το Γραφείο Ανέργων στο ισόγειο του Δημαρχείου Χαϊδαρίου (Στρ. Καραϊσκάκη 138 και Επαύλεως) με την προσκόμιση Αστυνομικής Ταυτότητας ή την ημέρα της προβολής από την είσοδο του κινηματογράφου.

Το πρόγραμμα των κινηματογραφικών προβολών του επόμενου διαστήματος συνεχίζεται ως εξής:

  • Δευτέρα 5 Σεπτέμβρη, «Αθικτοι», των Ερίκ Τολεντανό, Ολιβιέ Νακάς

Το σενάριο βασίζεται στην πραγματική ιστορία του Φιλίπ, ενός δισεκατομμυριούχου αριστοκράτη, ο οποίος έχοντας μείνει καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από ένα ατύχημα με αλεξίπτωτο, επιλέγει για βοηθό του στην καθημερινότητα τον Ντρις, τον πιο απρόσμενο υποψήφιο, έναν πρόσφατα αποφυλακισμένο μαύρο νεαρό. Δύο διαφορετικοί κόσμοι συναντιούνται και παρ' όλες τις διαφορές τους οι πρωταγωνιστές μοιράζονται μια αληθινή φιλία, κωμική και δυνατή, χαρίζοντας γέλιο, αλλά και γνήσια συγκίνηση.

Με τους: Φρανσουά Κλουζέ, Ομάρ Σι, Αν Λε Νι, Οντρέ Φλερό, Κλοντίλντ Μολέ, Αλμπα Γκία Μπελούτζι.

  • Δευτέρα 12 Σεπτέμβρη, «Μαγικό σπίτι», των Μπεν Στάσεν, Ζερεμί Ντεγκρουσόν

Βέλγικη ταινία, κινουμένων σχεδίων. Ενα βροχερό βράδυ, ο μικρός γατούλης Θάντερ βρίσκει καταφύγιο στο αρχοντικό του Μάγου Λορέντζο. Ο μάγος μοιράζεται το σπίτι του με αμέτρητα ζωάκια, ρομποτάκια και μαραφέτια, που έχουν την ικανότητα να φτιάχνουν πρωινό ενώ χορεύουν και τραγουδούν! Ο Τζακ το λαγουδάκι και η Μάγκι το ποντίκι, όμως, συνωμοτούν για να διώξουν το κακόμοιρο γατάκι. Σύντομα ο μάγος θα αρρωστήσει και όλοι μαζί οι κάτοικοι του σπιτιού θα ενωθούν για να σώσουν την έπαυλη που κινδυνεύει να πουληθεί, με πρωτεργάτη τον Θάντερ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ