Σάββατο 10 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Από σήμερα το διήμερο αθλητικό camp στην Πάτρα

Από σήμερα, Σάββατο, διεξάγεται στο Παμπελοποννησιακό στάδιο το αθλητικό camp της ΚΝΕ στην Πάτρα, που θα ολοκληρωθεί αύριο και είναι ενταγμένο στη δραστηριότητα του 42ου Φεστιβάλ, που θα κορυφωθεί στην πόλη της Πάτρας στις 16 και 17 Σεπτέμβρη, στο χώρο του ΤΕΙ.

Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων σήμερα, Σάββατο, έχει ως εξής: 9 π.μ. προσέλευση και ενημέρωση ομάδων, απόδοση αριθμού συμμετοχής. 10 π.μ. - 5 μ.μ. τουρνουά ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ. 1 μ.μ. - 2 μ.μ. διαγωνισμοί ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Στο χώρο του σταδίου θα υπάρχει επίσης χώρος σκάκι και πινγκ πονγκ. Το απόγευμα, στο Θεατράκι Μαρίνας (Αγία Σοφία), στις 6.30 μ.μ., θα γίνει εκδήλωση με επίδειξη μαχητικών αθλημάτων και στις 7.45 μ.μ. θα γίνει, επίσης, συζήτηση με θέμα «Ο αθλητισμός δεν είναι πολυτέλεια για λίγους, αλλά δικαίωμα για τους πολλούς», όπου θα παρουσιαστεί η μπροσούρα με τις θέσεις του ΚΚΕ για τη Φυσική Αγωγή στην Εκπαίδευση.

Αύριο, Κυριακή, το πρόγραμμα του camp συνεχίζεται στο Παμπελοποννησιακό στάδιο ως εξής: 9 π.μ. προσέλευση ομάδων και αθλητών στίβου, απόδοση αριθμού συμμετοχής αγώνα δρόμου και σκυταλοδρομίας. 9.30 π.μ. - 3 μ.μ. συνέχεια των τουρνουά ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ. 10 π.μ. - 11 π.μ. αγώνας δρόμου 3 χλμ. με σύνθημα «Αγώνας ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά! Διεκδικούμε ζωή ολόκληρη και όχι με δόσεις»! 11.30 π.μ. - 12.30 μ.μ. σκυταλοδρομίες 4x500 μ. με σύνθημα «ΜΑΖΙ διεκδικούμε το δικαίωμα στη Φυσική Αγωγή και στον Αθλητισμό».

Η συμμετοχή στις δραστηριότητες του camp είναι ελεύθερη. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 694.9465.268 - 694.5031.125.

Οι συμμετέχοντες στον αγώνα δρόμου παρακαλούνται να φέρουν κατάλληλο πιστοποιητικό από γιατρό (για τους μαθητές αποδεκτό το φωτοαντίγραφο της ιατρικής βεβαίωσης του σχολείου και για αθλητές φωτοαντίγραφο του δελτίου τους), αλλιώς θα υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής κατά την προσέλευσή τους στο χώρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ