Παρασκευή 16 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
42ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Αύριο αρχίζει το Αθλητικό Camp στην Αθήνα

Από τις εκδηλώσεις του Αθλητικού Camp της ΚΝΕ σε γειτονιές της Αθήνας τον Ιούλη
Από τις εκδηλώσεις του Αθλητικού Camp της ΚΝΕ σε γειτονιές της Αθήνας τον Ιούλη
Αναπόσπαστο πλέον κομμάτι του Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» και των κεντρικών του εκδηλώσεων, το 5ο Αθλητικό Camp της ΚΝΕ ανοίγει αύριο 17 Σεπτέμβρη την αυλαία του, με το τουρνουά μπάσκετ 3on3 που θα πραγματοποιηθεί στις 5 μ.μ. στα Γήπεδα Μπάσκετ Πρόνοιας (Θηβών και Ευκλείδη, στάση μετρό «Ανθούπολη»), ενώ τη σκυτάλη παίρνει την Κυριακή 18 Σεπτέμβρη στις 5 μ.μ. ο αγώνας δρόμου 4 και 8 χιλιομέτρων «Ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά!» μέσα στο Πάρκο «Τρίτση» (πύλη Εργατικών Κατοικιών, Διοβουνιώτη & Σπύρου Μουστακλή).

Με το σαφές σύνθημα - κάλεσμα προς τη νεολαία «Μη μένεις στην εξέδρα θεατής. Αγωνίσου! Κάνε τον αθλητισμό μέρος της ζωής σου!» και πλούτο εκδηλώσεων, το Αθλητικό Camp της ΚΝΕ αναδεικνύει τη θέση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για τον αθλητισμό και τη Φυσική Αγωγή ως ανάγκη του λαού και της νεολαίας, ενώ φέρνει εκατοντάδες νέους κάθε χρόνο σε επαφή με νέα αθλήματα, υπό την καθοδήγηση καταξιωμένων αθλητών και προπονητών.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

22 Σεπτέμβρη: Στέκι Αθλητισμού του Φεστιβάλ, 21.15: «Ολυμπιακοί Αγώνες Ρίο 2016, μια γιορτή των μονοπωλίων». Συζήτηση με τον Λουίς Φερνάντεζ, Γραμματέα της Ενωσης Κομμουνιστικής Νεολαίας Βραζιλίας. Θα μιλήσουν ακόμα: Μιχάλης Λεάνης, αθλητικογράφος και Κώστας Μπουντόλος, καθηγητής ΤΕΦΑΑ.

23 Σεπτέμβρη: Στο Στέκι Αθλητισμού του Φεστιβάλ, στις 8.30 μ.μ., θα διεξαχθεί τουρνουά σκάκι Μπλιτζ.

24 Σεπτέμβρη: Γνωριμία με την αναρρίχηση στις 9 π.μ., στο αναρριχητικό πεδίο Φυλής. Πληροφορίες σχετικά με την αναρρίχηση και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6942834660 & 6974358305.

Γενικά για τις δραστηριότητες του camp, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sportscampkne2016@gmail.com και στο τηλέφωνο 6934672360 (9 π.μ. με 4 μ.μ.).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ