Τρίτη 20 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Για παρακολούθηση του Ν. Παππά κατηγορούνται δημοσιογράφοι

Για σύλληψη δύο Ελλήνων δημοσιογράφων, του «Alpha» και του «Star», οι οποίοι παρακολουθούσαν μεταμφιεσμένοι τον υπουργό Επικρατείας, Ν. Παππά, στη Νέα Υόρκη, έκανε λόγο το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ενώ οι ίδιοι μιλούν περί «εξακρίβωσης στοιχείων».

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, οι δύο δημοσιογράφοι φέρονται επίσης να πλαστογράφησαν την υπογραφή συνεργάτη του Ν. Παππά στο ξενοδοχείο όπου αυτός διέμεινε, χρεώνοντάς του γεύμα.

Σε δήλωσή του, ο υπουργός Επικρατείας ανέφερε πως «η ευθύνη των δημοσιογράφων που αποφάσισαν να προβούν σε αυτήν την αθλιότητα είναι τεράστια, όσο και αν προκαλεί θυμηδία. Η ευθύνη αυτών που τους έβαλαν να κάνουν ό,τι έκαναν είναι ακόμη μεγαλύτερη».

Ο δημοσιογράφος του STAR, Δ. Σουλτογιάννης, έκανε λόγο για «αστεία δημοσιεύματα», τα οποία απέδωσε σε προσπάθεια συγκάλυψης της παρουσίας του Ν. Παππά στο Μανχάταν επί διημέρου με «λευκή ατζέντα». Ο δε δημοσιογράφος του ALPHA, Θ. Δημάδης, μίλησε για απλή διασταύρωση στοιχείων έξω απ' το ξενοδοχείο όπου διέμεινε ο Ν. Παππάς.

Το κανάλι STAR ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Δ. Σουλτογιάννη εν αναμονή της πλήρους διερεύνησης της υπόθεσης, ενώ ο ALPHA καλεί τον Θ. Δημάδη «να απέχει από τα καθήκοντά του», μέχρι να δώσει «εξηγήσεις» στο σταθμό για τις ενέργειές του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ