Πέμπτη 6 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Διαδηλώνουν σήμερα οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία

Εργαζόμενοι σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης σε παλιότερη κινητοποίηση

MotionTeam

Εργαζόμενοι σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης σε παλιότερη κινητοποίηση
Σε κινητοποιήσεις προχωρούν σήμερα Πέμπτη, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, στα Κέντρα Υγείας και το ΕΚΑΒ. Στην Αττική έχει προκηρυχθεί στάση εργασίας (7 π.μ. - 11 π.μ.). Τις ίδιες ώρες, οργανώνονται συγκεντρώσεις σε νοσοκομεία και πορεία που θα καταλήξει στο υπουργείο Υγείας. Στην υπόλοιπη χώρα, οι υγειονομικοί προχωρούν σε 24ωρη απεργία, στο πλαίσιο της οποίας θα γίνουν συγκεντρώσεις. Στις κινητοποιήσεις, εκτός από την ΠΟΕΔΗΝ και τα σωματεία των εργαζομένων, καλούν επίσης η ΟΕΝΓΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Στον «Ευαγγελισμό», οι εργαζόμενοι θα προχωρήσουν σε στάση εργασίας από τις 7 π.μ. έως τη λήξη της πρωινής βάρδιας και σε συγκέντρωση στις 9 π.μ., στα Επείγοντα. Στη Θεσσαλονίκη, τα Σωματεία Εργαζομένων στο «Θεαγένειο» και στο «Ιπποκράτειο» καλούν σε πανυγειονομική συγκέντρωση, στις 10.30 π.μ., έξω από την 4η ΥΠΕ. Στην Κρήτη, το Σωματείο Εργαζομένων στο ΠαΓΝΗ καλεί σε απεργιακή συγκέντρωση, στις 11.30 π.μ., στην πλατεία Ελευθερίας.

Κάλεσμα στους εργαζόμενους στα δύο νοσοκομεία της πόλης (ΓΝΛ και Πανεπιστημιακό) να πάρουν μαζικά μέρος στην απεργία και στη συγκέντρωση που οργανώνουν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, στις 10.30 π.μ., στην κεντρική είσοδο του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Λάρισας, απευθύνει η Γραμματεία Υγείας - Πρόνοιας Λάρισας του ΠΑΜΕ. Σε παράσταση διαμαρτυρίας στο Γενικό Νοσοκομείο της Λευκάδας καλεί, στις 11 π.μ., το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας - Βόνιτσας. Τέλος, παράσταση διαμαρτυρίας οργανώνουν σήμερα στις 10 π.μ., έξω από στο νοσοκομείο Βόλου οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Μαγνησίας, ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Μαγνησίας, οι Λαϊκές Επιτροπές Βόλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ