Σάββατο 8 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
Στη Μόσχα για διεύρυνση των μπίζνες του κεφαλαίου

Για επαφές στη Μόσχα βρέθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις διεθνείς οικονομικές σχέσεις, Δ. Μάρδας, προς διεύρυνση των μπίζνες μεταξύ επιχειρηματικών ομίλων των δύο χωρών.

Προχτές, Πέμπτη, συναντήθηκε με τον υπουργό Μεταφορών της Ρωσίας και συμπρόεδρο της Μεικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας - Ρωσίας, Μ. Σοκόλοβ, και συζήτησαν θέματα σχετικά με την προετοιμασία της επόμενης συνόδου της εν λόγω Επιτροπής, η οποία έχει προγραμματιστεί να συνέλθει στην Αθήνα στις 3 και 4/11.

Επίσης, συζητήθηκε η ήδη δρομολογημένη δημιουργία τριών μεικτών ελληνο-ρωσικών επιχειρήσεων στον κλάδο των τροφίμων. Ακόμη, ανταλλάχθηκαν απόψεις για το ενδεχόμενο ακτοπλοϊκής σύνδεσης του Σότσι με τη Θεσσαλονίκη, μέσω Κωνσταντινούπολης, με στόχο την ανάπτυξη της θεματικής κρουαζιέρας, που θα περιλαμβάνει επισκέψεις σε βυζαντινά μνημεία σε Θεσσαλονίκη και Κωνσταντινούπολη, σε Μονές του Αγίου Ορους, με παράλληλη τουριστική ανάδειξη της Χαλκιδικής.

Χτες, ο Δ. Μάρδας συναντήθηκε με τον Ρώσο υφυπουργό Βιομηχανίας, Κ. Μπογκίνσκι, με αντικείμενο την αύξηση των ρωσικών επενδύσεων στην Ελλάδα στον κλάδο της βιομηχανίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ