Κυριακή 12 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δείτε στον «902 TV»

Παρακολουθήστε στην τηλεόραση του «902»:

Σήμερα Κυριακή, στις 22.00, στην εκπομπή «Ολυμπιακή Διαδρομή», σε επανάληψη, τον δημοσιογράφο Κώστα Πασακυριάκο, που επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή, να συζητά για το πόσο θα είναι φιλικοί οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004 για το περιβάλλον της Αττικής με τους: Γιώργο Καζαντζόπουλο, διευθυντή του Τομέα Οριζοντίων Ενεργειών Περιβάλλοντος της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004», Κυριάκο Καρύδη, μέλος της Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων της ΚΕ του ΚΚΕ και Χρήστο Κορτζίδη, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής για τη Διάσωση της παραλίας του Σαρωνικού.

Αύριο, Δευτέρα:

Στις 18.15, στην εκπομπή «Με τη ματιά του ρεπόρτερ», σε επανάληψη, μια έρευνα για την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία και ειδικά στο ΚΑΤ, που επιμελήθηκε και παρουσιάζει η Πόπη Καπετανοπούλου.

Στις 20.00, στα «Μονοπάτια του Πολιτισμού», το δεύτερο μέρος της μουσικοχορευτικής εκδήλωσης, που παρουσίασε το εθνομουσικολογικό ίδρυμα Πέτρου Γ. Ζήση στο Θέατρο της Ρεματιάς στις 16 και 17 Ιουνίου.

Στις 22.00, στην εκπομπή «Ματιές στον κόσμο», σε επανάληψη, που επιμελείται και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Αννα Μπαλλή, μια συζήτηση με τους Κώστα Μαυροειδή του ιδρύματος Μαραγκοπούλου, Κώστα Χριστόπουλο στέλεχος της ΑΔΕΔΥ και Νίκο Γκατζή βουλευτή του ΚΚΕ, που επισκέφτηκαν την Τουρκία τον περασμένο Μάη, για την απεργία πείνας των πολιτικών κρατουμένων και τα «λευκά κελιά».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ