Πέμπτη 27 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
Συζητούν για απεργία και για τη Συνδιάσκεψη του ΠΑΜΕ

Από παλιότερη κινητοποίηση του ΠΑΜΕ
Από παλιότερη κινητοποίηση του ΠΑΜΕ
Πληθαίνουν οι Γενικές Συνελεύσεις σωματείων όπου συζητιέται η κλιμάκωση του αγώνα για τις ΣΣΕ και τα Εργασιακά, με πανεργατική πανελλαδική απεργία στις 24 Νοέμβρη, όπως προτείνει το ΠΑΜΕ. Παράλληλα, οι εργαζόμενοι συζητούν για την 4η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΠΑΜΕ (19 - 20 Νοέμβρη, ΣΕΦ) και αναδεικνύουν τους αντιπροσώπους τους. Το πρόγραμμα των Συνελεύσεων για τις επόμενες μέρες είναι το εξής:

Από το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Ν. Μαγνησίας «Μήτσος Παπαρήγας», σήμερα Πέμπτη, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Βόλου. Από το Συνδικάτο Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών Ιωαννίνων, την Κυριακή 30/10, στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων. Από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ρόδου, την Κυριακή 30/10, στις 11 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου Ρόδου.

Επίσης, από το Σωματείο Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών, Γηροκομείων, Εργαστηρίων, Διαγνωστικών Κέντρων και συναφών χώρων Αττικής, τη Δευτέρα 31/10, στις 5 μ.μ., στο ΕΚΑ. Από το Σωματείο Εργαζομένων στο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα Αττικής, την Πέμπτη 3/11, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (Αγίας Φιλοθέης 5Β, πίσω από τη Μητρόπολη). Από την Ενωση Οικοδόμων Αγρινίου, την Πέμπτη 3/11, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο. Από το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, την Κυριακή 6/11, στις 9 π.μ., στον κινηματογράφο «Αλκυονίς» (Ιουλιανού 42 - 46). Από το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής (ΣΕΤΗΠ), τη Δευτέρα 7/11, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος). Από το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, την Τρίτη 8/11, στις 5.30 μ.μ., στον κινηματογράφο «Αλκυονίς» (Ιουλιανού 42 - 46).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ