Πέμπτη 27 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Βατά για άνδρες... δύσκολα για γυναίκες

Με την εθνική ανδρών να πέφτει στα... μαλακά και την αντίστοιχη των γυναικών στα δύσκολα πραγματοποιήθηκε χτες η κλήρωση της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας για τους προκριματικούς ομίλους της Ευρώπης για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2018.

Οσον αφορά τους άνδρες η εθνική κληρώθηκε στον 2ο όμιλο που θα διεξαχθεί στην Ολλανδία με αντιπάλους την οικοδέσποινα χώρα καθώς και τις Σλοβακία, Αυστρία, Λευκορωσία και Μολδαβία. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το διάστημα 23 - 28 Μάη και την απευθείας πρόκριση παίρνει ο πρώτος του ομίλου, ενώ ο δεύτερος θα μετάσχει στα μπαράζ. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα θα συνδιοργανωθεί από τις Ιταλία - Βουλγαρία.

Από την πλευρά της, η εθνική γυναικών για το αντίστοιχο πρωτάθλημα κληρώθηκε στον Α` όμιλο με δύσκολους αντιπάλους καθώς θα αντιμετωπίσει την διοργανώτρια Κροατία και τις Ρωσία, Ουγγαρία, Αυστρία, Γεωργία. Οι αγώνες θα γίνουν το διάστημα 30/5/17-4/6/17.

Και εδώ απευθείας περνάει ο πρώτος του ομίλου, ενώ ο δεύτερος οδηγείται στα μπαράζ. Το παγκόσμιο γυναικών θα γίνει στην Ιαπωνία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ