Πέμπτη 27 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΜΕ
Τη Δευτέρα η συγκέντρωση καταδίκης της Χρυσής Αυγής

Κάλεσμα συμμετοχής σε φοιτητές - σπουδαστές απευθύνει το ΜΑΣ

Από παλιότερη κινητοποίηση του ΠΑΜΕ

MotionTeam

Από παλιότερη κινητοποίηση του ΠΑΜΕ
Συγκέντρωση τη Δευτέρα 31/10, στις 8.30 π.μ., στη στάση Μετρό «Αμπελόκηποι» διοργανώνει το ΠΑΜΕ, καθώς εκείνη τη μέρα θα βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη της Χρυσής Αυγής, με την υπόθεση της επίθεσης σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, μέλη και στελέχη του ΚΚΕ στο Πέραμα, από τα τάγματα εφόδου χρυσαυγιτών. Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, το λαό και τη νεολαία σε μαζική καταδίκη και απομόνωση της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής.

Κάλεσμα συμμετοχής σε φοιτητές και σπουδαστές απευθύνει και το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών. Οπως αναφέρει, «η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση γιατί είναι ναζιστική! Ο μόνος που μπορεί να απομονώσει τη Χρυσή Αυγή και το φασισμό είμαστε εμείς μέσα από τους συλλόγους μας σε συμμαχία με τους εργαζόμενους γονείς μας! Το εργατικό - λαϊκό κίνημα είναι που τους ενοχλεί, μπαίνει καρφί στο μάτι των αφεντικών τους, που είναι οι μεγαλοεπιχειρηματίες, βιομήχανοι, εφοπλιστές, τραπεζίτες! Να απαντήσουμε στην προσπάθεια αθώωσής τους στη συνείδησή μας! Να οργανώσουμε συνολικά τη μάχη για τις σπουδές και το μέλλον που μας αξίζει!».

Τέλος, προκλητική και επικίνδυνη χαρακτηρίζει το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Βοιωτίας την ενέργεια του Δημάρχου της Θήβας και της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου να προσκαλέσει χρυσαυγίτη βουλευτή για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις εκδηλώσεις για την 28η Οκτώβρη.

«Οι απόγονοι του Χίτλερ και των ταγμάτων ασφαλείας δεν έχουν καμία θέση στην πόλη μας», τονίζει το Συνδικάτο. Υπενθυμίζει ότι η συνοδεία του συγκεκριμένου βουλευτή «επιτέθηκε άνανδρα και απροκάλυπτα πέρσι τέτοια εποχή σε συναγωνιστή Θηβαίο πολίτη, που τόλμησε να σηκώσει ανάστημα και να διαμαρτυρηθεί ενάντια στα ναζιστικά αποβράσματα». Καλεί τα σωματεία, τους εργαζόμενους και το λαό της Θήβας να μη δεχθούν να σταθούν δίπλα με τους θύτες του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, να απομονώσουν τη Χρυσή Αυγή και την εγκληματική της δράση. Κάλεσμα συμμετοχής απευθύνει και η ΣΕΑΑΝ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εξι χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους φασίστες της Χρυσής Αυγής (2019-09-18 00:00:00.0)
Στάση ευθύνης η καταδίκη δικαστικών αποφάσεων που δίνουν αέρα στα πανιά της εγκληματικής - ναζιστικής ΧΑ (2018-06-12 00:00:00.0)
Παράγωγα της ναζιστικής ιδεολογίας της τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής (2017-09-17 00:00:00.0)
Συνεχίζεται με την κατάθεση δημοσιογράφου (2017-07-05 00:00:00.0)
Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της αδερφής του Ρουπακιά (2016-07-22 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ