Σάββατο 29 Οχτώβρη 2016 - Κυριακή 30 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νέα και Εκδηλώσεις
  • ΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ και πολιτική ηγεσία της χώρας έγινε η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Νεανίδων, Σταυρούλα Τσολακίδου, με αφορμή τη νέα μεγάλη διάκρισή της και την κατάκτηση για τρίτη φορά της κορυφής του παγκόσμιου νεανικού σκακιού.

Τη σκακίστρια του ΣΟ Καβάλας συνάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός, ενώ την συνόδευαν ο υφυπουργός Αθλητισμού, καθώς και ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ΕΣΟ.

  • ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Κυριακή τα Παγκόσμια Ατομικά Πρωταθλήματα Παμπαίδων - Παγκορασίδων 8 - 10 - 12 χρόνων, που ξεκίνησαν στις 19 του μήνα στο Μπατούμι της Γεωργίας.

Τη χώρα μας εκπροσωπούν ο Κωνσταντίνος Μπασινάς (1279 ΕΛΟ) (Πρωταθλητής Παμπαίδων μέχρι 10 χρόνων) και η Ασημένια Χατζηπαναγιώτου (1246 ΕΛΟ) (Πρωταθλήτρια Παγκορασίδων μέχρι 12 χρόνων). Και οι δύο αθλητές μας είχαν - ενώ παιζόταν ο 2ος γύρος - από μια ήττα, ο μεν Μπασινάς από τον Γεωργιανό Ουρσχαμπάτζε Ηρ., η δε Χατζηπαναγιώτου από την Λετονή Μιζιούκ Αιμιλία (1492 ΕΛΟ). Συνοδός - προπονητής είναι ο ΟΜ Χρήστος Μπούσιος, ενώ 1ος Διαιτητής της διοργάνωσης είναι ο Διεθνής Τάκης Νικολόπουλος.

Θα επανέλθουμε με τα τελικά των Νεανικών όπου συμμετείχαν 143 χώρες!

  • 13 Σκακιστικά Σωματεία ,΄μεταξύ αυτών ο Σ.Ο.Ηλιούπολης, Α.Ο. Ζήνων Γλυφάδας, Πανελλήνιος Γ.Σ., Σ.Ο.Νέας Φιλαδελφείας, Σ.Ο.Παγκρατίου, Ε.Ο.Α.Ο.Φυσιολάτρης Νίκαιας κ.α., διοργανώνουν κάθε Κυριακή από 6 Νοέμβρη έως 18 Δεκέμβρη, το Σκακιστικό Κύπελλο Ομάδων εις μνήμη Σπύρου Μπίκου Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τρίτη 1η Νοέμβρη στον Δημήτρη Σταματάκο τηλ.6956-021.777 , e/mail krokeatis@yahoo.gr ή στην Ντίνα Σερετάκη τηλ. 6972-571.596 e/mail seretakidina@gmail.com

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ