Παρασκευή 28 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Κινητοποιήσεις για τα ζητήματα της Υγείας

Κινητοποιήσεις με αιχμή τα ζητήματα της Υγείας οργανώνουν αυτές τις μέρες σωματεία υγειονομικών και άλλων εργαζομένων, αλλά και Λαϊκές Επιτροπές. Ενδεικτικά:

  • Συγκεντρώσεις στην 1η και 2η Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) οργανώνουν την Πέμπτη 3/10, στη 1 μ.μ., σωματεία νοσοκομείων της Αττικής, στο πλαίσιο της στάσης εργασίας που έχει προκηρύξει η ΠΟΕΔΗΝ (7 π.μ. - 3 μ.μ.). Το σωματείο στον «Ευαγγελισμό» καλεί σε συγκέντρωση στην 1η ΥΠΕ (Ζαχάρωφ 3, Αμπελόκηποι), ενώ το σωματείο στο «Θριάσιο» σε κινητοποίηση στη 2η ΥΠΕ (Θηβών 46). Κάλεσμα συμμετοχής απευθύνει η ΕΙΝΑΠ, η οποία έχει προκηρύξει για την Πέμπτη στάση εργασίας (11 π.μ. - 3 μ.μ.). Στην κινητοποίηση θα συμμετάσχουν και οι επικουρικοί γιατροί, που αντιδρούν στις απολύσεις μετά τη λήξη των συμβάσεων.
  • Οι Λαϊκές Επιτροπές Αιγάλεω, Χαϊδαρίου καθώς και μαζικοί φορείς από την Αγία Βαρβάρα, οργανώνουν πορεία και συγκέντρωση έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής (πρώην «Λοιμωδών») στην Αγ. Βαρβάρα, τη Δευτέρα 7/11, στις 7 μ.μ.
  • Η Λαϊκή Επιτροπή Αιγάλεω καλεί σωματεία, συλλόγους και φορείς από όλη τη Δυτική Αθήνα σε σύσκεψη για το συντονισμό της δράσης τους στο μέτωπο της Υγείας την Παρασκευή 11/11, στις 7 μ.μ., στο παράρτημα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Ελλης και Αδριανουπόλεως 5, Αιγάλεω).
  • Τα σοβαρά προβλήματα που αφορούν την Υγεία και το αγωνιστικό τους πρόγραμμα δράσης θα αναδείξουν σε συνέντευξη Τύπου το Σωματείο Εργαζομένων του «Θεαγένειου» Αντικαρκινικού Νοσοκομείου, από κοινού με σωματεία εργαζομένων από άλλους χώρους της Υγείας, τη Δευτέρα 31 Οκτώβρη, στις 12 το μεσημέρι στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ