Τρίτη 8 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΤΑΞΙ ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ
Κινητοποίηση με αυτοκίνητα στο υπουργείο Μεταφορών

Σε κινητοποίηση με αυτοκίνητα, αύριο Τετάρτη, στο υπουργείο Μεταφορών καλούν οι Επιτροπές Αγώνα Ταξί της ΠΑΣΕΒΕ. Αρχικά, θα γίνει συγκέντρωση στις 10.30 το πρωί, στη Μεσογείων (μεταξύ νοσοκομείων «Σωτηρίας» και «Γενικού Κρατικού») και θα ακολουθήσει πορεία στο υπουργείο.

Στην ανακοίνωσή τους, οι Επιτροπές Αγώνα Ταξί σημειώνουν ότι η κυβέρνηση διατηρεί και αυξάνει την απαράδεκτη φορολόγηση από το πρώτο ευρώ και όλα τα χαράτσια (ΕΝΦΙΑ, τέλος επιτηδεύματος, ΦΠΑ, ΕΦΚ στο πετρέλαιο κίνησης). Βάζει ταφόπλακα στην Κοινωνική Ασφάλιση, κάνει την Υγεία πανάκριβο εφιάλτη, συνεχίζει την πολιτική της «απελευθέρωσης» στον κλάδο, ανοίγοντας δρόμο στα μονοπώλια και τις μεγάλες εταιρείες παντός είδους (UBER, τουριστικό κεφάλαιο).

Οι Επιτροπές Αγώνα προβάλλουν, μεταξύ άλλων, αιτήματα όπως: Αφορολόγητο όριο, αύξησή του στις 20.000 ευρώ προσαυξημένο κατά 5.000 για κάθε προστατευόμενο μέλος. Κατάργηση όλων των ληστρικών νόμων και χαρατσιών. Αφορολόγητο πετρέλαιο και αέριο κίνησης, δραστική μείωση του ΦΠΑ στα ταξί, κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης. Καμιά κατάσχεση πρώτης κατοικίας, εργαλείων δουλειάς, δωρεάν Υγεία - Πρόνοια, κάτω τα χέρια από τις συντάξεις, κατάργηση όλων των νόμων της απελευθέρωσης έργου κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ