Πέμπτη 10 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Για δύο μοναδικές εμφανίσεις

Ο Βασίλης Λέκκας ανεβαίνει στη σκηνή του «Ρυθμός Stage» για δύο μοναδικές παραστάσεις, που ενώνουν αγαπημένα και διαφορετικά μουσικά κομμάτια, την Παρασκευή 11 και 18 Νοέμβρη.

Η παράσταση βασίζεται σε επιλογές από ένα ρεπερτόριο ιδιαίτερης σημασίας, με αναφορές στους σημαντικότερους συνθέτες, όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Γιάννης Μαρκόπουλος. Συνθέτες με τους οποίους ο Βασίλης Λέκκας συνεργάστηκε δισκογραφικά σε πρώτες εκτελέσεις. Από τις βραδιές δεν θα λείψουν, όμως, και τραγούδια από τη δισκογραφική δουλειά «Τον εαυτό μου ρώτησα» και τη συνεργασία του με την Βάσω Αλλαγιάννη, από το άλμπουμ - αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη «Να σου δώσω μια να σπάσεις», τραγούδια αγαπημένα από τις δισκογραφικές του συνεργασίες με τους Γιάννη Σπάθα και Γιώργο Τρανταλίδη, ακυκλοφόρητα τραγούδια, αλλά και οι αναφορές στην παράδοση. Εργα σπουδαίων ποιητών και στιχουργών, όπως ο Ν. Γκάτσος, ο Οδ. Ελύτης, ο Γ. Σεφέρης, ο Γ. Ρίτσος, ο Ν. Καββαδίας, ο Μ. Γκανάς, η Λ. Νικολακοπούλου, ο Α. Δαβαράκης, ο Ε. Αρανίτσης, ο Μάνος Ελευθερίου, η Μαρία Παπαδάκη, ο Γιάννης Σπυρόπουλος - Μπαχ.

Μαζί του: Παναγιώτης Στεργίου - Μπουζούκι, Βασίλης Ντρουμπογιάννης - πιάνο, Ισίδωρος Πάτερος - κιθάρα, τραγούδι, Γρηγόρης Κουτσιλιέρης - ηχοληψία.

Ωρα έναρξης: 22.30

Είσοδος: 12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

«Ρυθμός Stage», Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη. Τηλ: 210 97.50.060


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ