Πέμπτη 10 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΛΛΑΔΑ - ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ 0-1
Αγγαρεία στο α', καλύτερη στο β'

Την ήττα από τη Λευκορωσία με 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» γνώρισε χτες η Εθνική ανδρών σε διεθνές φιλικό, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τον αγώνα με τη Βοσνία την Κυριακή για τον όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ 2018. Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη ήττα της ελληνικής ομάδας μετά από 6 συνεχόμενες νικηφόρες εμφανίσεις σε επίσημες και φιλικές υποχρεώσεις. Στο χτεσινό τεστ η Ελλάδα με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της είχε δύο πρόσωπα, με την εμφάνιση στο πρώτο μέρος να είναι κακή, με αδυναμία στην τελική προσπάθεια και αμυντικά προβλήματα. Αντίθετα, η Λευκορωσία ήταν καλύτερη, πέτυχε το γκολ με απευθείας φάουλ του Παλιτσέβιτς (14') και ήταν πιο απειλητική επιθετικά χάνοντας ευκαιρίες. Στην επανάληψη η Εθνική και μετά τις αλλαγές του Σκίμπε (είσοδος Φορτούνη, Παπασταθόπουλου, Διαμαντάκου) βελτιώθηκε αμυντικά και ήταν σαφώς πιο δραστήρια μπροστά, ωστόσο και πάλι δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την τελική προσπάθεια.

ΕΛΛΑΔΑ: Γλύκος, Σταφυλίδης (74' Τζαβέλλας), Μανιάτης (46' Παπασταθόπουλος), Οικονόμου, Παπαδόπουλος (87' Τοροσίδης), Τζιόλης, Σάμαρης (46' Ταχτσίδης), Μάνταλος (46' Διαμαντάκος), Γιαννιώτας (68' Φορτούνης), Καρέλης, Βέλλιος.

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Τσέρνικ, Σίτοβ, Παλιακόβ (46' Μαρτίνοβιτς), Παλιτσέβιτς (46' Βαλάτσκο), Σαβίτσκι (72' Ρίος), Χλεμπ (57' Χαρντζέιτσουκ), Νιακάιτσουκ, Κέντις (61' Κορζούν), Μαέφσκι, Φιλιπένκα, Λάπτσεβ (61' Κορνιλένκο).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ