Τετάρτη 16 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις φορέων

Στο πλαίσιο του γιορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου, πέρα από τις συγκεντρώσεις που γίνονται σε δεκάδες πόλεις διοργανώνονται και μια σειρά εκδηλώσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, στην Κεφαλονιά, σήμερα, Τετάρτη, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς - Ιθάκης θα γίνει η απονομή βραβείων του πανελλαδικού μαθητικού λογοτεχνικού διαγωνισμού της ΕΕΔΥΕ με θέμα την προσφυγιά, τον οποίο τοπικά συντόνισαν η ΕΛΜΕ και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων και θα ακολουθήσει στις 8 μ.μ., προβολή της ταινίας του Κ. Μουντρούτσο «Λευκός θεός».

Ακόμα, το Εργατικό Κέντρο Φωκίδας και ο Σύλλογος Γυναικών Αμφισσας (μέλος της ΟΓΕ), αύριο, Πέμπτη, στις 7 μ.μ., διοργανώνουν εκδήλωση για το Πολυτεχνείο, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δελφών στην πλατεία Κεχαγιά στην Αμφισσα.

Ομοίως στην Ορεστιάδα, το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ) των Σχολών Δασολογίας και Αγροτικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας και η Γραμματεία Βόρειου Εβρου του ΠΑΜΕ, αύριο Πέμπτη, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα Δ' των σχολών. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ομιλία, προβολή ταινίας και έκθεση φωτογραφίας.

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής διοργανώνει αντίστοιχη εκδήλωση, την Παρασκευή 18 Νοέμβρη, στις 7.30 μ.μ., στα γραφεία του (Χρυσάφη 10, Ηλιούπολη).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ