Σάββατο 19 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Για την ανατροπή ο ΠΑΟΚ

Στην ανατροπή των δεδομένων που έχουν διαμορφωθεί από το πρώτο παιχνίδι ευελπιστεί αύριο ο ΠΑΟΚ, που θα αγωνιστεί στην Πολωνία με αντίπαλο τη Σκρα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών. Τα πράγματα όσον αφορά την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης έχουν δυσκολέψει αρκετά για τον «Δικέφαλο» μετά την ήττα που υπέστη στο πρώτο παιχνίδι στην Πυλαία με 3-0. Πλέον, στόχος του είναι η νίκη με 3-0 ή 3-1 ώστε να στείλει τον αγώνα στο λεγόμενο χρυσό σετ και να παιχθεί εκεί η πρόκριση. Με βάση το σύστημα διεξαγωγής, στα παιχνίδια μετράνε οι βαθμοί των ομάδων και όχι τα σετ. Κάτι που σημαίνει πως ακόμα και σε περίπτωση νίκης της ελληνικής ομάδας με 3-2 σετ μένει εκτός (καθώς η Σκρα θα πάρει ένα βαθμό και θα φθάσει στους 4 έναντι 2 του ΠΑΟΚ).

VOLLEY LEAGUE: Αποστολές εκτός έδρας περιλαμβάνει η 5η αγωνιστική της Volley League ανδρών για τους δύο πρωτοπόρους της βαθμολογίας και αήττητους μέχρι στιγμής, Ολυμπιακό και Ηρακλή, που θα κοντραριστούν με τον Ηρακλή Χαλκίδας και τον Παμβοχαϊκό, αντίστοιχα. Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Κηφισιά (17.00), Παμβοχαϊκός - Ηρακλής (18.00), Κύζικος - Ορεστιάδα (20.00). ΚΥΡΙΑΚΗ: Παναχαϊκή - Φοίνικας Σύρου (18.00). ΔΕΥΤΕΡΑ: Ηρακλής Χαλκίδας - Ολυμπιακός (19.00). Ο αγώνας ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί την 1/12.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Το ντέρμπι του εκ των πρωτοπόρων και αήττητου Πανναξιακού με τον Ολυμπιακό ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής. Αναλυτικά τα παιχνίδια: ΣΑΒΒΑΤΟ: Παναθηναϊκός - ΑΟ Θήρας (17.30), Αρης - Αίας Ευόσμου (17.00), Πανναξιακός - Ολυμπιακός (18.00), Μακεδόνες - Μαρκόπουλο (18.00), Θέτις - Ελπίς (17.15). ΚΥΡΙΑΚΗ: Ηλιούπολη - ΑΕΚ (17.30).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ