Τετάρτη 23 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FIBA CHAMPIONS LEAGUE
Δοκιμασία για «κιτρινόμαυρους»

Με σκοπό να ρεφάρουν τις ήττες τους στην προηγούμενη αγωνιστική και να παραμείνουν στα ψηλά σκαλοπάτια στους ομίλους τους, Αρης και ΑΕΚ ρίχνονται σήμερα στην 6η αγωνιστική του Fiba Champions League.

Για τον 5ο όμιλο, η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει την Παρτιζάν Βελιγραδίου (19.00 Νovasports 2) σε ένα σημαντικό παιχνίδι για πρακτικούς και ψυχολογικούς λόγους. Η Ενωση θέλει να «σβήσει» την ήττα και την κακή εμφάνιση κόντρα στη Λούντβισμπουργκ, προκειμένου να διατηρηθεί τουλάχιστον στη 2η θέση της βαθμολογίας. Επίσης, επιδιώκει και μια ψυχολογική ένεση, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Για τον ίδιο όμιλο θα παίξουν: Μπεσίκτας - Ζολνόκι (17.00), Σαρλερουά - Ζιελόνα Γκόρα (21.30).

Στον 1ο όμιλο, ο Αρης, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες για τη διοργάνωση και το πρωτάθλημα από Νεπτούνας και Παναθηναϊκό, αντίστοιχα, θα δοκιμαστεί στη Φρανκφούρτη με αντίπαλο την Φράπορτ (21.00 ΕΡΤ). Στόχος της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη, η επιστροφή στις επιτυχίες και η διατήρηση στο ρετιρέ του ομίλου. Για τον ίδιο όμιλο θα γίνουν τα παιχνίδια: Ελιος Σανς - Μπάνβιτ (19.00), Μπάκεν - Ναχαρίγια (19.30), Μονακό - Νίμπουργκ (21.30).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ