Τετάρτη 23 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Στο 48,30% η κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου

Στο 48,30% έφτασε η πανελλαδική κάλυψη του πλάνου της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης (Νοέμβρη - Δεκέμβρη), με το τέταρτο «κλείσιμο» να σηματοδοτεί την κλιμάκωση της προσπάθειας των Κομματικών Οργανώσεων για να καταγράψουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τις τελευταίες μέρες του Νοέμβρη.

Ανάμεσα στις Οργανώσεις Περιοχής, την πρώτη θέση διατήρησε η ΚΟ Δυτικής Ελλάδας με ποσοστό 60,25%, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε η ΚΟ Κρήτης με 55,78% (καταγράφοντας θεαματική άνοδο σχεδόν κατά 20%). Στην τρίτη θέση πέρασε η ΚΟ Πελοποννήσου με 53,69% και ακολουθούν οι Οργανώσεις: Εξωτερικού με 50,16%, Κ. Μακεδονίας με 49,39%, Αν. Μακεδονίας - Θράκης με 48,73%, Θεσσαλίας με 48,59%, Αττικής με 47,99%, Αιγαίου με 45,27%, Ηπείρου με 42,40%, Αν. Στερεάς - Εύβοιας με 41,45% και Δ. Μακεδονίας με 41,29%.

Η ΚΝΕ καλύπτει το πλάνο της κατά 47,01% και η ΚΟΒ του «Ριζοσπάστη» κατά 27%.

Αμιλλα ανάμεσα στις Οργανώσεις ΑΕΙ Αττικής και Πάτρας της ΚΝΕ

Παράλληλα, «τρέχουν» και νέες άμιλλες ανάμεσα σε Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ. Η Περιφερειακή Οργάνωση ΑΕΙ Αττικής της ΚΝΕ δηλώνει ότι αποδέχεται την άμιλλα στην οποία την προσκάλεσε η Τομεακή Οργάνωση ΑΕΙ Πάτρας.

Αποδεχόμενη την άμιλλα η ΠΟ ΑΕΙ Αττικής σημειώνει ότι θέτει στόχο, μαζί με την πολύμορφη πολιτική δραστηριότητα που ξεδιπλώνει μέσα στις σχολές, να φτάσει πιο πλατιά στα αμφιθέατρα με το κουπόνι στο χέρι για να ενισχύσουν το Κόμμα ακόμα περισσότεροι φοιτητές.

«Είμαστε αισιόδοξοι αλλά και αποφασισμένοι ότι θα κόψουμε πρώτοι το νήμα, θα υπερκαλύψουμε το πλάνο μας και θα βγούμε νικητές στην άμιλλα. Εξάλλου, στα πλαίσια αυτά, ως "νικητές", αποδεχόμαστε ως βραβείο να έρθουμε στην Πάτρα αλλά και στην περίπτωση αυτή δεχόμαστε να φιλοξενήσουμε και τους 5 πρωτοπόρους συντρόφους της ΤΟ Πάτρας στην Αθήνα για τις εκδηλώσεις των 100 χρόνων του ηρωικού Κόμματός μας. Ευχόμαστε στους συντρόφους μας στην Πάτρα καλή δύναμη», καταλήγει η Οργάνωση ΑΕΙ Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ