Τετάρτη 7 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Για πρωτιά ο Ολυμπιακός, «καίγεται» ο ΠΑΟΚ

Σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο βρίσκει τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό το αυριανό φινάλε της φάσης των ομίλων στο Europa League με τη διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής.

Στην Κύπρο ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, απαλλαγμένος από το άγχος για την πρόκριση, επιδιώκει την επίτευξη του δεύτερου στόχου του, που είναι η πρώτη θέση, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτή στην κλήρωση για τη φάση των «32». Για να γίνει αυτό οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μόνο νίκη απέναντι στους γηπεδούχους, που βολεύονται και με την ισοπαλία καθώς προηγούνται κατά ένα βαθμό (9 έναντι 8).

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ θα παίξει το τελευταίο χαρτί υποδεχόμενος τη Σλόβαν Λίμπερετς, σε έναν αγώνα όπου εκτός της ευρωπαϊκής του συνέχειας κρίνονται πολύ περισσότερα. Οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν με τα όσα συνέβησαν στις εσωτερικές υποχρεώσεις να ....χαραμίσουν σε ψυχολογικό επίπεδο την προίκα της σπουδαίας εκτός έδρας νίκης επί της Φιορεντίνα και σήμερα επιδιώκουν να μην το ξανακάνουν αυτό και σε πρακτικό. Το διπλό στη Φλωρεντία τους ξανάβαλε για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης και για να έρθει αυτή θα πρέπει να νικήσουν τη Σλόβαν σήμερα και να ευελπιστούν να μην κάνει το ίδιο η Καραμπάγκ κόντρα στη Φιορεντίνα (εκτός της περίπτωσης που η Καραμπάγκ νικήσει με ...6 γκολ διαφορά).

Στο «Απ. Νικολαΐδης» ο Παναθηναϊκός, υποδεχόμενος τη Θέλτα, με ανεβασμένη ψυχολογία από τη νίκη του επί του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και νέο τεχνικό τον Μαρίνο Ουζουνίδη, θέλει να πει «αντίο» στην Ευρώπη σημειώνοντας την πρώτη του νίκη στον όμιλο που συν τοις άλλοις θα πιστοποιήσει την... επανεκκίνηση της ομάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ