Παρασκευή 16 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Παρασκευή

Οι Τομεακές Οργανώσεις Υπαίθρου Κοζάνης και Ενέργειας του ΚΚΕ διοργανώνουν συνεστίαση σήμερα Παρασκευή 16 Δεκέμβρη στις 9 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Παντελίδης». Περιλαμβάνει μουσικό πρόγραμμα με τους Αλέξανδρο Τσούγιεφ, Νάντια Παυλίδου. Στη Λύρα θα είναι ο Βασίλης Παπαδόπουλος.

Αύριο, Σάββατο

--- Στις 8.30 μ.μ., στο κέντρο «ΕΛΕΝΑ» στην Καρδίτσα, σε πολιτική συγκέντρωση, με αφορμή την Οικονομική Εξόρμηση, που οργανώνουν οι ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ, θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

-- Οι Οργανώσεις Μεσολογγίου, Αιτωλικού και Ναυπακτίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν στις 7 μ.μ. στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο στο Μεσολόγγι εκδήλωση για το έκτακτο στρατοδικείο που ιδρύθηκε και λειτούργησε στην πόλη το 1949. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας.

-- Στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του 2ου Γυμνασίου Γέρακα (Ανακρέοντος & Αριστογείτονα), οι ΚΟ Παλλήνης - Γέρακα καλούν στη βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «Δεκέμβρης '44 - κρίσιμη ταξική σύγκρουση». Θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος της ΚΕ.

-- Η ΚΟ Εξαρχείων - Νεάπολης - Κολωνακίου της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και το Παράρτημα Εξαρχείων της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν ιστορικό περίπατο, με αφορμή τα 72 χρόνια από το Δεκέμβρη του 1944. Το ραντεβού είναι στις 11.30 π.μ. στη συμβολή των οδών Στουρνάρη και Πατησίων.

-- Στις 9 μ.μ., η ΤΟ Νοτίων Συνοικιών Αθήνας διοργανώνει γλέντι στο κλειστό Γήπεδο του Κρόνου στον Αγιο Δημήτριο (Ελευθερωτών 25).

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟ Αγ. Βασιλείου Ρεθύμνου διοργανώνει λαϊκό γλέντι στο κέντρο «Καψαλές» (Σπήλι). Θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής και μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟ Αγ. Κηρύκου του ΚΚΕ διοργανώνει γλέντι στην αίθουσα στο Γλαρέδο.

-- Στις 8 μ.μ., απ' την ΤΟ Σερρών του ΚΚΕ, στην ταβέρνα «Τα αηδόνια».

-- Στις 8 μ.μ., οι ΚΟ Νέας Ιωνίας διοργανώνουν γλέντι στο 7ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας (ΑΝΑΤΟΛΙΑ).

-- Συνεστίαση της ΚΟ Φαναρίου του ΚΚΕ, στην ταβέρνα του «Γούση» στο Καναλάκι Πρέβεζας.

-- Η ΚΟ Τριχωνίδας του ΚΚΕ διοργανώνει γλέντι στις 9 μ.μ. στο «Αρχοντικό της Λίμνης» στο Καινούργιο.

-- Η ΚΟ Ακτίου - Βόνιτσας του ΚΚΕ διοργανώνει γλέντι που στις 8.30 μ.μ. στο κέντρο «Sozos Inn Hotel» στη Βόνιτσα.

Την Κυριακή 18/12

-- Στις 6 μ.μ., οι ΤΟ Α' Αθήνας - Γαλατσίου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση για τον ηρωικό Δεκέμβρη του '44, στον κινηματογράφο «Αλκυονίς» (Ιουλιανού 42, πλ. Βικτωρίας). Θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

-- Στη 1 μ.μ, η ΤΟ Ανατολικών Συνοικιών της ΚΟΑ, διοργανώνει λαϊκό γλέντι με τον Βαγγέλη Κορακάκη στο Δημοτικό Γυμναστήριο Βύρωνα (Αρχ. Χρυσοστόμου 17).

-- Η ΚΟΒ Γ΄- Δ΄ Διαμερίσματος Πειραιά διοργανώνει συνεστίαση, στη 1 μ.μ., στην αίθουσα του Δ2 ΚΑΠΗ Κοκκινιάς (Κω 44).

-- Η ΚΟΒ Α' Διαμερίσματος Πειραιά του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση στη 1 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΕΜΕΝ (Μπουμπουλίνας 21, στον 1ο όροφο).

-- Η ΤΟ Εκπαιδευτικών της ΚΟ Αττικής διοργανώνει συνεστίαση στις 12.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Βύρωνα «ΤΟ ΑΣΤΡΟ» (θέατρο Βράχων).

-- Η ΚΟ Πάτρας του ΚΚΕ και οι αντίστοιχες Οργανώσεις της ΚΝΕ (Μαθητικός και Εργατικός Τομέας), οργανώνουν πολιτική συγκέντρωση στη 1 μ.μ. στο Κέντρο «Αστέρια» (Τριών Ναυάρχων 1). Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Βουλευτής Αχαΐας.

-- Η ΤΟ Κεντροανατολικών συνοικιών Θεσσαλονίκης οργανώνει συνεστίαση, στη 1 μ.μ., στο κέντρο «Απόλλων», στο 6ο χιλιόμετρο Χαριλάου - Θέρμης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ