Παρασκευή 6 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΦΩΤΗΣ ΜΑΝΤΕΛΗΣ
ΦΩΤΗΣ ΜΑΝΤΕΛΗΣ
ΦΩΤΟ

Ο Σ. Μ. προσφέρει 1.000 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης, για την Οικονομική Εξόρμηση, στη μνήμη του ΦΩΤΗ ΣΓΟΥΡΟΥ, στρατιωτικού διοικητή του τμήματος Κεφαλονιάς του ΔΣΕ, και του ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΠΕΡΔΕΜΠΕ, που «έφυγε» πρόωρα από κοντά μας.

***

ΦΩΤΟ

Η συντρόφισσα ΤΑΣΙΑ ΚΟΥΝΑ (ΤΑΣΩ) αγωνίστηκε με απαράμιλλο θάρρος και ηρωισμό για τα ιδανικά της ειρήνης, της κοινωνικής δικαιοσύνης και αλληλεγγύης στα μαύρα χρόνια της Κατοχής, της εξορίας και της δικτατορίας.

Στη μνήμη της προσφέρω 50 ευρώ μέσω του Τομέα Καλλιτεχνών της ΚΟ Αττικής για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Ερμιόνη Νάστου

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των ΘΕΟΔΩΡΟΥ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΡΟΥ προσφέρουμε στο ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Εθνικής Τράπεζας της ΚΟ Αττικής.

Γιάννης Μαύρος

Μαρία Μαύρου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συζύγου μου ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, αντιστασιακού, μέλους του Παραρτήματος Αιγάλεω της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, με αφορμή την ονομαστική του εορτή, καθώς και του αδελφού του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, η σύζυγος του Γιάννη, Ξανθούλα, προσφέρει στο ΚΚΕ 20 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Κάτω Αιγάλεω.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συναγωνιστή ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΑΛΑΡΗ η αδελφή του Θοδώρα Χάλαρη προσφέρει στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 200 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Δ3 του Τομέα Δημόσιας Διοίκησης και ΟΤΑ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της συζύγου μου ΔΗΜΗΤΡΑΣ, που «έφυγε» πριν από 15 χρόνια, του γιου μου ΛΕΩΝΙΔΑ και του φίλου μου ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΥΚΑΡΑ, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του τιμημένου Κόμματός μας το ποσό των 150 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Κεντρικού Χαλανδρίου.

Ο σύντροφος Γρηγόρης Φώτου, η κόρη μου Ελένη και η φίλη μας Σωτηρία Συκαρά

ΚΟΥΝΑ ΤΑΣΩ (Τασία)
ΚΟΥΝΑ ΤΑΣΩ (Τασία)
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου αδελφού και μέλους του ΚΚΕ, ΦΩΤΗ ΜΑΝΤΕΛΗ, για τη γιορτή του, προσφέρω στο Κόμμα μας 20 ευρώ μέσω ΚΟΒ Παλικής Κεφαλονιάς.

Η αδελφή του, Χαραλαμπία Αλιβιζάτου

***

ΦΩΤΟ

Στην μνήμη του πολυαγαπημένου μας πατέρα και παππού ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΥΜΑΤΗΡΗ, που «έφυγε» ξαφνικά αλλά όρθιος στα 93 του χρόνια στις 30/12/16, προσφέρουμε στο Κόμμα μας 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ «Alpha» Χρηματοπιστωτικού.

Γιάννης, Γιώτα και Ανδρέας

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΤΕΛΗ ΠΕΤΣΙΝΗ προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 100 ευρώ στην ΤΟ Βιομηχανίας της ΚΟ Αττικής.

Τα παιδιά του, οι εγγονές του

***

ΦΩΤΟ

Στις 6 Γενάρη 2013 «έφυγε» αιφνίδια από τη ζωή ο σύντροφος μουσικός ΝΙΚΟΣ ΠΟΝΗΡΟΣ, σε ηλικία 32 ετών. Το χαμόγελο, η αισιοδοξία και η ξεχωριστή δύναμή του εξακολουθούν να εμπνέουν.

Στη μνήμη του η Μαίρη Ανδρινοπούλου προσφέρει για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών.

  • Στη μνήμη του συντρόφου και φίλου ΝΙΚΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη».

Ιάκωβος Βάης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας φίλου και φίλου του Κόμματος ΜΙΧΑΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ, που «έφυγε» από κοντά μας τέτοιες γιορτινές μέρες, θυσία στο βωμό της ιδιωτικοποίησης των φορέων της Υγείας, προσφέρω 20 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Αλιβερίου στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος, μπροστά στο 20ό του Συνέδριο και το γιορτασμό των 100 χρόνων ζωής και δράσης του.


ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΡΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΡΟΣ

ΦΩΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΦΩΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΜΠΕΡΔΕΜΠΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΜΠΕΡΔΕΜΠΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΡΟΣ

Γιάννης Τριανταφύλλου
Γιάννης Τριανταφύλλου

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Νίκος Πονηρός
Νίκος Πονηρός

ΣΥΚΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΥΚΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΥΜΑΤΗΡΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΥΜΑΤΗΡΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΛΑΡΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΛΑΡΗΣ

ΤΕΛΗΣ ΠΕΤΣΙΝΗΣ
ΤΕΛΗΣ ΠΕΤΣΙΝΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ