Σάββατο 25 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Δείγμα θετικόν

Μπορεί να μην κατέκτησε η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ των ανδρών το τρόπαιο του 15ου τουρνουά «Ακρόπολις», όμως βγήκαν θετικά συμπεράσματα σε ό,τι αφορά την αγωνιστική κατάσταση των παικτών από τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Κώστα Πετρόπουλο. Αυτό πάντως που ενδιαφέρει περισσότερο τον Πετρόπουλο είναι φυσικά να διορθωθούν τα λάθη που κόστισαν σε πολλά παιχνίδια, φιλικά και επίσημα.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής θεώρησε ως επιτυχία το ότι ο φίλαθλος κόσμος επέστρεψε στο γήπεδο και βοήθησε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. «Πραγματικά, θεωρώ πολύ βασικό για μας, ότι καταφέραμε να φέρουμε ξανά τον κόσμο στο γήπεδο. Προσωπικά χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτή την ανταπόκριση και την ηθική στήριξη του κόσμου, που έδειξε ότι πιστεύει στην Εθνική ομάδα. Και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για μας και την προσπάθεια που κάνουμε».

Σε ό,τι αφορά τον αγωνιστικό τομέα του τουρνουά, ο Πετρόπουλος φάνηκε ικανοποιημένος από την άμυνα που έπαιξαν οι Ελληνες διεθνείς, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει η προετοιμασία ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Τουρκίας. «Βελτιώσαμε πολύ την άμυνά μας και αυτό ακριβώς δείχνει πόσο έχει προσπαθήσει αυτή η ομάδα. Είμαι αισιόδοξος, αλλά πρέπει να επισημάνω ότι οι ημέρες που ακολουθούν είναι ιδιαίτερα σημαντικές για μας, αφού θα πρέπει να ενισχύσουμε τα δυνατά μας σημεία και να διορθώσουμε τα λάθη μας».

Οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είχαν πάρει ρεπό χτες και σήμερα θα επανέλθουν στις προπονήσεις. Από τη Δευτέρα αναμένεται να αρχίσει χαλαρό πρόγραμμα (με τρέξιμο) και ο τραυματίας Δημήτρης Παπανικολάου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ