Παρασκευή 13 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΟΥΤΡΟΚΟΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΚΟΥΤΡΟΚΟΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μας ΣΩΤΗΡΗ ΚΟΚΟΛΑΡΑ που μας άφησε στις 4 Γενάρη 2017, οι σύντροφοί του από την ΚΟΒ Κάμπου νομού Ηλείας, η γυναίκα του Ελένη, τα παιδιά του Χρύσα και Γιώργος, τα εγγόνια του, τα δισέγγονά του και φίλοι του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ ως ελάχιστο φόρο τιμής το ποσό των 200 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Κάμπου.

Ο σύντροφος ΣΩΤΗΡΗΣ γεννήθηκε στις 27/1/1923 στην Κάτω Παναγιά Ηλείας. Από τα είκοσί του χρόνια αγωνίστηκε μέσα από τις γραμμές της ΟΚΝΕ, κατόπιν της ΕΠΟΝ, του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ, μέχρι το τέλος της Εθνικής Αντίστασης και την παράδοση των όπλων από τον ΕΛΑΣ, μετά τη Συμφωνία της Βάρκιζας. Την άνοιξη του 1947 με τις χιλιάδες συλλήψεις που έγιναν σε όλη την Ελλάδα, συνελήφθη και φυλακίστηκε διαδοχικά, στις φυλακές Αμαλιάδας, μετά στη Βόρεια Ικαρία, στο Γιαλισκάρι Ικαρίας, στον Αγιο Πολύκαρπο Ικαρίας και τέλος στη Μακρόνησο ως πολιτικός κρατούμενος, υποφέροντας χωρίς υποχωρήσεις όλα τα φρικτά βασανιστήρια που του έκαναν.

Στις αρχές του 1950 αποφυλακίστηκε και επέστρεψε στην Κάτω Παναγιά. Μετά την πτώση της χούντας και τη νομιμοποίηση του ΚΚΕ έγινε μέλος του Κόμματος, και δούλευε ακούραστα και καθημερινά για να γίνουν πράξη οι αρχές και οι ιδέες του Κόμματός μας για το Σοσιαλισμό και τον Κομμουνισμό, μέχρι το τέλος της ζωής του.

***

ΦΩΤΟ 2

Προς τιμήν του ΚΥΡΙΑΚΟΥ και της ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, που έζησαν και έδρασαν στα Προσφυγικά της Πάτρας, εξορίστηκαν, φυλακίστηκαν για τα ιδανικά του Κόμματος, προσφέρουμε στο ΚΚΕ για τα 100 χρόνια του, το ποσό των 715 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αγίας Τριάδας Νίκαιας και το ποσό των 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Πειραιά.

Τα παιδιά: Γεωργία Γεωργακοπούλου, Σπύρος Ιωαννίδης, Στέφανος Ιωαννίδης. Τα εγγόνια: Ελισάβετ, Κυριάκος.

ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΥΜΑΤΗΡΗ αντί στεφάνου προσφέρουμε 30 ευρώ.

Στέφανος και Ευαγγελία Μαργέτη

***

ΦΩΤΟ 5

Στη μνήμη των συντρόφων ΤΣΟΛΑΚΗ ΚΩΣΤΑ, ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑ ΑΝΤΩΝΗ, ΤΣΑΜΠΗ ΣΤΡΑΤΗ, ΠΑΡΤΣΑΛΙΔΟΥ ΑΥΡΑΣ, ΚΟΥΤΡΟΚΟΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ, οι σύντροφοι Λ. Φ. και Μ. Μ. προσφέρουν στο ΚΚΕ 1.000 ευρώ.

***

Μέσω της ΚΟΒ Μουσικών του ΚΚΕ προσφέρω ένα κόκκινο μεροκάματο των 50 ευρώ στη μνήμη του πατέρα μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΤΣΑΒΟΥ που υπήρξε μέλος του τιμημένου ΚΚΕ μέχρι την τελευταία του πνοή.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ πολυαγαπημένου μας πατέρα και παππού που είναι πάντα κοντά μας προσφέρουμε στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 500 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αερομεταφορών.

Γιάννης, Βάλια, Νικολέτα

***

ΦΩΤΟ

Τα χρόνια περνούν οι θύμησες μένουν. Στη μνήμη της σ. ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗ, η οικογένειά της τα παιδιά, τα εγγόνια και ο σύντροφός της προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.


ΠΑΡΤΣΑΛΙΔΟΥ ΑΥΡΑ
ΠΑΡΤΣΑΛΙΔΟΥ ΑΥΡΑ

ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΤΣΑΜΠΗΣ ΣΤΡΑΤΗΣ
ΤΣΑΜΠΗΣ ΣΤΡΑΤΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΥΜΑΤΗΡΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΥΜΑΤΗΡΗΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΚΟΛΑΡΑΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΚΟΛΑΡΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΥΛΩΝΙΤΗ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΥΛΩΝΙΤΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ