Τετάρτη 18 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Ψάχνει πρόκριση στη Σιβηρία

Στο παγωμένο (-17) Σουργκούτ της Ρωσίας καλείται σήμερα η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού να διεκδικήσει την πρόκριση στους «16» του CEV Cup αντιμετωπίζοντας την τοπική ομάδα (16.00 ώρα Ελλάδας) στη ρεβάνς του αγώνα για τον γ' προκριματικό της διοργάνωσης. Στόχος των «ερυθρολεύκων» κόντρα στην ισχυρή ρωσική ομάδα είναι να υπερασπιστούν τη νίκη τους με 3-2 σετ στο πρώτο παιχνίδι στο κλειστό του Ρέντη και να σφραγίσουν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο. Ο Ολυμπιακός προκρίνεται με νίκη με οποιοδήποτε σκορ ενώ σε περίπτωση ήττας με 3-2 τα πράγματα θα οδηγηθούν στο χρυσό σετ. Μιλώντας για την αναμέτρηση ο τεχνικός της ελληνικής ομάδας, Σλόμπονταν Μπόσκαν, επισήμανε πως η ομάδα του έδειξε και στο πρώτο παιχνίδι πως μπορεί να χτυπήσει στα ίσα τους αντιπάλους της και αυτό περιμένει να γίνει και σήμερα.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ντέρμπι... τετράδας

Τα δύο ντέρμπι για το σκηνικό της πρώτης τετράδας της βαθμολογίας, που θα διεξαχθούν σε Σαντορίνη και Πυλαία, ξεχωρίζουν στο σημερινό 2ο μέρος της 13ης αγωνιστικής στην Α1 γυναικών, η αυλαία της οποίας έχει ανοίξει από το περασμένο Σάββατο με τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΑΣ Ελπίς (3-1).

Το πρόγραμμα αναλυτικά: Αρης - Πανναξιακός (17.00 Πυλαία), ΓΣ Ηλιούπολης - Παναθηναϊκός ΑΟ (17.30 Ηλιούπολη), ΑΟ Θήρας - Μαρκόπουλο (18.00 ΔΑΠΠΟΣ), Ολυμπιακός - Θέτις (18.00 «Μελίνα Μερκούρη»), Αίας Ευόσμου - ΑΣ Μακεδόνες (19.00 Ευόσμου).

LEAGUE CUP: Ακυρώθηκε το φάιναλ φορ στην Κύπρο

Οπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος, στην εκπομπή «Στο Φιλέ», το προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Κύπρο φάιναλ φορ του League Cup ανδρών για το διήμερο 26 - 27 Γενάρη δεν θα διεξαχθεί εκεί. Αιτία η αρνητική απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης της Κύπρου, Ιωνά Νικολάου.Υπενθυμίζουμε ότι στο Final 4 έχουν προκριθεί οι Ηρακλής, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός. Πλέον η ΕΣΑΠ εξετάζει άλλες λύσεις για την πραγματοποίησή του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ