Πέμπτη 26 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Σε Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Βόλο

Από τη χτεσινή κινητοποίηση στη Θεσσαλονίκη
Από τη χτεσινή κινητοποίηση στη Θεσσαλονίκη
Στη Θεσσαλονίκη, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕΠΕ) Θεσσαλονίκης - Πιερίας - Χαλκιδικής και η Επιτροπή Αγώνα Ξενοδοχοϋπαλλήλων πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην πλατεία Κατούνη στα Λαδάδικα, έκαναν πορεία μέχρι τον ΟΑΕΔ και κατέληξαν έξω από το ξενοδοχείο «Holiday Inn», ιδιοκτησίας του προέδρου της τοπικής Ενωσης Ξενοδόχων. Κατευθυνόμενοι προς το «Holiday Inn», εξέφρασαν και την αλληλεγγύη τους στους απολυμένους συμβασιούχους του ΦΟΔΣΑ, που έχουν στήσει σκηνές έξω από τα γραφεία του Φορέα.

Στο Ηράκλειο, η Επιτροπή Αγώνα Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου οργάνωσε παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Κρήτης. Αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Κρήτης Στ. Αρναουτάκη, έθεσαν τα σοβαρά προβλήματα των εργαζομένων και κατέθεσαν υπόμνημα με τα αιτήματα της Επιτροπής. Ο δε περιφερειάρχης δεσμεύτηκε ότι τα προβλήματα θα συζητηθούν στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Στο Βόλο έγινε παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΟΑΕΔ, από την Επιτροπή Αγώνα Επισιτισμού - Ξενοδοχοϋπαλλήλων του ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ