Τετάρτη 26 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ημερίδα για το Σύμφωνο Σταθερότητας

Ημερίδα διοργανώνουν αύριο Πέμπτη 27 Γενάρη και ώρα 17.30, οι «Νομικοί για την Ειρήνη» με θέμα: «Το Σύμφωνο Σταθερότητας για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη». Η ημερίδα θα «φιλοξενηθεί» στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας και τις εργασίες της θα ανοίξει ο Ευάγγελος Μαχαίρας, πρόεδρος της ΕΕΔΥΕ και επίτιμος πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ειρήνης.

Εισηγητές στην ημερίδα θα είναι ο Αντώνης Αντανασιώτης, δικηγόρος, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ, ο οποίος θα μιλήσει για το «Σύμφωνο Σταθερότητας». Η δημοσιογράφος Λιάνα Κανέλλη θα αναπτύξει στην εισήγησή της τις εξελίξεις από τη «νέα τάξη πραγμάτων». Ο Αγγελος Ρεμπής, τέως εφέτης, θα μιλήσει για «Τα δημοκρατικά δικαιώματα στο φως του Συμφώνου Σταθερότητας». Ο επίκουρος καθηγητής Ποινικού Δικαίου Αγάπιος Παπανεοφύτου θα αναφερθεί στην εισήγησή του: «Μειονότητες - Σύμφωνο Σταθερότητας». Ο διδάκτωρ Κοινωνιολογίας Δικαίου Δημήτρης Καλτσώνης θα αναφερθεί στις «Εξελίξεις στο Διεθνές Δίκαιο και Σύμφωνο Σταθερότητας».

Επίσης, παρεμβάσεις θα κάνουν ο πρώην πρόεδρος του ΔΣΑ Τάκης Παππάς, ο Ιορδάνης Προυσανίδης δικηγόρος, ο Κώστας Τουμασάτος δικηγόρος και η Χαρά Μαρούλη, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΔΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ