Τετάρτη 29 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Αριθ. Πρωτ. 2128

ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΩΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΤΕΦΑΑ) ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θα προβεί στην επιλογή μέχρι εννέα (9) υποψηφίων για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στα γνωστικά αντικείμενα της εργοφυσιολογίας (επιβλέπων Κ. Μανδρούκας, τρεις θέσεις), ειδικής αγωγής (επιβλέπουσα Ν. Αγγελοπούλου-Σακαντάμη, δύο θέσεις), φυσιολογίας (επιβλέπουσα Χ. Ματζιάρη, μία θέση), υγιεινής αθλουμένων (επιβλέπουσα Α. Τσιλιγκίρογλου-Φαχαντίδου, μία θέση), προπονητικής με έμφαση στο νευρομυικό έλεγχο (επιβλέπων Χ. Κοτζαμανίδης, μία θέση) και βιοχημείας της άσκησης (επιβλέπων Β. Μούγιος, μία θέση), σύμφωνα με τον κανονισμό εισδοχής υποψηφίων διδακτόρων που επικυρώθηκε στη συνεδρίαση με αριθμό 53/8-6-2001 της Γενικής Συνέλευσης Ειδικής Σύνθεσης του Τμήματος.

Προϋποθέσεις εισδοχής είναι η κατοχή μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης, δύο συστατικές επιστολές, μία δημοσίευση σε επιστημονικό περιοδικό και μία επιστολή συναίνεσης από μέλος του Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού του Τμήματος. Για την επιλογή θα ληφθούν υπόψη οι δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά, η βαθμολογία στα μεταπτυχιακά μαθήματα, άλλοι τίτλοι σπουδών, η ερευνητική εμπειρία και το διδακτικό έργο σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Περισσότερες πληροφορίες και τα σχετικά έντυπα παρέχονται από τη Γραμματεία του Τμήματος (κυρία Μπακόλα, τηλ. 031/0995274, και κύριος Μπαξεβάνος, τηλ. 031/0995269) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες μέχρι τις 27 Ιουλίου και από 20 μέχρι 31 Αυγούστου 2001, οπότε λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν στη Γραμματεία του Τμήματος αίτηση υποψηφιότητας συνοδευόμενη από τα απαραίτητα παραστατικά μέχρι την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2001.

Θεσσαλονίκη 22-8-2001

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΝΔΡΟΥΚΑΣ

Καθηγητής


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ