Τετάρτη 29 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Σε αδιέξοδο ο Αρης

Η «θηλιά» των χρεών της ΚΑΕ Αρης, αρχίζει και σφίγγει απειλητικά το σύλλογο, που πλέον κινδυνεύει καθώς οι υποσχέσεις της Πολιτείας δεν έχουν υλοποιηθεί ακόμα. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης, μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ιστορικός σύλλογος της Θεσσαλονίκης. «Αν δε λυθεί το πρόβλημα των χρεών, δεν κατεβαίνουμε στο πρωτάθλημα. Δε θα μπορούμε, άλλωστε...» είπε και συμπλήρωσε: «Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Ως πότε θα ταλαιπωρείται έτσι η ομάδα; Εχουμε κάνει 10 μεταγραφές, και δεν μπορούμε να επικυρώσουμε καμία, όσο υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Και δεν είμαστε μόνον εμείς».

Από την άλλη, στον ΠΑΟΚ, ψάχνουν να βρουν εναγωνίως μια λύση στο θέμα του Κλαούντιο Κολντεμπέλα. Αυτό που ζητούν οι διοικούντες της ΠΑΕ είναι η μείωση των αμοιβών του παίκτη, που δηλώνει πως θέλει να μείνει στο σύλλογο χωρίς όμως να φτάσει σε αυτή τη λύση. Αν πάντως δε βρεθεί η... χρυσή τομή και επέλθει το διαζύγιο, θεωρείται βέβαιο πως θα υπογράψει στον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Γκαγκαλούδης.

Το όχι του προέδρου της ΚΑΕ Πανιώνιος, Σάκη Γερασιμίδη, εισέπραξε η Ταουγκρές για τη μετακίνηση του Γιώργου Διαμαντόπουλου στην Ισπανία. Οπως δήλωσε ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων», ο σύλλογος δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον παίκτη στον οποίο θα στηριχτεί ο Πανιώνιος. Μάλιστα, συμπλήρωσε πως όχι μόνο δε γίνεται λόγος για παραχώρηση αλλά και για ανανέωση του συμβολαίου του για άλλα δύο χρόνια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ