Παρασκευή 3 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Επιβραβεύοντας την πρωτοπόρα προσπάθεια Οργανώσεων, μελών και οπαδών

Η σημαία της ΤΟ Λάρισας δόθηκε στην πρώτη ΚΟΒ
Η σημαία της ΤΟ Λάρισας δόθηκε στην πρώτη ΚΟΒ
Λίγο καιρό μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, σε εξέλιξη είναι εκδηλώσεις του Κόμματος όπου βραβεύονται οι πρωτοπόρες Κομματικές Οργανώσεις, αλλά και μέλη και φίλοι του Κόμματος που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη μεγάλη αυτή μάχη. Αλλωστε για μία ακόμα φορά αποδείχθηκε ότι η κομμουνιστική, επαναστατική άμιλλα είναι σημαντικό εργαλείο που ενισχύει τον ενθουσιασμό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Κατά 107,09% υπερκάλυψε το πλάνο της η ΠΟ Δυτικής Αθήνας του Κόμματος και η εκδήλωση για τη βράβευση των πρωτοπόρων της άμιλλας την Κυριακή 29 Γενάρη άνοιξε με την προβολή σύντομου βίντεο με εικόνες από την πλούσια δράση της οργάνωσης μέσα στο 2016.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκε η ΤΟ Νοτιοδυτικής Αθήνας, που έφτασε στο 114,1% του πλάνου της και ήρθε πρώτη στην άμιλλα της Περιφερειακής Οργάνωσης. Αντίστοιχα από την ΚΝΕ, πρώτη οργάνωση ήρθε η ΤΟ Περιστερίου, με ποσοστό υπερκάλυψης 118%. Επίσης βραβεύτηκαν οι ΚΟΒ που ήρθαν πρώτες στην άμιλλα από κάθε ΤΟ, δηλαδή: Οι Οργανώσεις Ανω Πετρούπολης, Νέας Ζωής Περιστερίου, Ολυμπιακού Χωριού και Κέντρου Χαϊδαρίου.

Και επειδή η μάχη για την ισχυροποίηση του Κόμματος, εκτός από την οικονομική δουλειά, αφορά και την οικοδόμηση γερών Κομματικών Οργανώσεων σε τόπους δουλειάς και εργατογειτονιές, στην εκδήλωση βραβεύτηκε η ΤΟ Μενιδίου - Φυλής του Κόμματος, που ήρθε πρώτη στην άμιλλα για τη στρατολογία και την οικοδόμηση την προηγούμενη χρονιά.

Από την εκδήλωση της ΠΟ Δυτικής Αθήνας
Από την εκδήλωση της ΠΟ Δυτικής Αθήνας
Οσο για τα «έπαθλα»; Επιλέχτηκαν πίνακες με θέμα την Οχτωβριανή Επανάσταση, ενώ στους πρωτοπόρους συντρόφους δόθηκε το φωτογραφικό Λεύκωμα του ΔΣΕ που κυκλοφορεί από τη «Σύγχρονη Εποχή».

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και η αντίστοιχη εκδήλωση της ΤΕ Λάρισας του ΚΚΕ, που υπερκάλυψε το πλάνο της κατά 126%.

Τη σημαία της ΤΟ Λάρισας «πήρε» ως επιβράβευση η ΚΟΒ Αγ. Κων/νου - Αγ .Γεωργίου, που υπερκάλυψε κατά 160% το πλάνο της. Τα μέλη του Κόμματος και οι οπαδοί, που η προσπάθειά τους ξεχώρισε στη μάχη του κουπονιού, επιβραβεύτηκαν με ένα μετάλλιο, που στη μία του όψη ήταν χαραγμένο το λογότυπο για τα 100 χρόνια του Κόμματος και στην άλλη η φιγούρα του Σοβιετικού ανθρακωρύχου Αλεξέι Σταχάνωφ, που σύνδεσε το όνομά του με την άμιλλα και τη γεμάτη αυταπάρνηση ατομική προσφορά στη συλλογική προσπάθεια. Αλλωστε η συλλογική δουλειά συντρόφων και φίλων του Κόμματος στη Λάρισα είχε και πρακτικό αποτέλεσμα, την ανακαίνιση των γραφείων του ΚΚΕ στην πόλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ